Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα [02/03/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα [02/03/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα [02/03/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα [02/03/20].

  • Κριός

Η παθιασμένη σου αποφασιστικότητα θα μετατραπεί σε παθιασμένη φιλοδοξία για τα ερωτικά σου τώρα. Μπορεί για κάποιο χρονικό διάστημα να σκεφτόσουν τι θέλεις να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή ή μέσα στη σχέση σου. Τώρα, η μεγάλη αυτοπεποίθησή σου, ταιριάζει με την έντονη ενέργειά σου, για να κάνεις την πρόοδο που επιθυμείς.

  • Ταύρος

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις, είναι οτιδήποτε καθυστερεί την εξέλιξη των ερωτικών σου. Είναι μια εποχή που τολμάς, εκεί που ποτέ πριν δεν είχες διανοηθεί ότι θα έκανες, στο όνομα της αγάπης. Η ενισχυμένη παθιασμένη αποφασιστικότητά σου, υποστηρίζεται από μια άκαμπτη πίστη στην ικανότητά σου να μετατρέψεις τη σχέση σου, σε κάτι συναρπαστικό ή ενθουσιώδες. Άδραξε αυτή την ευκαιρία να γίνεις ο αρχηγός του ερωτικού πεπρωμένου της σχέσης σου.

  • Δίδυμοι

Πρέπει να φρενάρεις λιγάκι στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Κάτι υπερβολικό θα μπορούσε να εκδηλωθεί πολύ σύντομα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει κάτι συναρπαστικό στις μυστηριώδεις ιδιότητες που συνδέονται με τον τρόπο που εξελίσσεται η σχέση σου, μπορεί επίσης να χρειαστεί καθοδήγηση. Προσπάθησε να μην επισπεύσεις μια εξέλιξη, που χρειάζεται υπομονή για να ξεδιπλωθεί όμορφα και γλυκά.

  • Καρκίνος

Μια μικρή ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται, για να φέρεις μερικά θέματα στο προσκήνιο που είχαν αγνοηθεί τελευταία. Αντί να γίνεις αμυντική, προσπάθησε να δεις πώς και γιατί νιώθεις τόσο παθιασμένη – και γιατί ο σύντροφός σου, αισθάνεται έτσι όπως αισθάνεται. Η λέξη «πάθος» μπορεί να προσφέρει μια ένδειξη σχετικά με το πού βρίσκονται πραγματικά τα πράγματα! Το αν αυτό εφαρμόζεται αρνητικά ή ευχάριστα, εξαρτάται από το πόσο ανοιχτές είναι οι γραμμές επικοινωνίας μεταξύ σας.

  • Λέων

Η Λογική θα μπορούσε να παίξει και πάλι ρόλο σε μια απόφαση που επιθυμείς να πάρεις σχετικά μ’ ένα ερωτικό σου θέμα. Αλλά αγνοώντας αυτό που νιώθεις, θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια προσέγγιση που είναι πολύ κρύα για να φέρεις ζεστασιά και αγάπη στο δεσμό σου. Εμπιστέψου τι αισθάνεσαι και γιατί αισθάνεσαι σωστή. Προς το παρόν, αυτή είναι η μόνη απάντηση που χρειάζεσαι.

  • Παρθένος

Μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης που αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις, θα μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι απαιτεί άμεση προσοχή. Αλλά ό, τι κι αν είναι, πραγματικά χρειάζεται να υπάρξει συνεργασία ανάμεσά σας. Όπου μπορεί να αισθάνεσαι ότι είναι απαραίτητο να αναλάβεις τον έλεγχο ή την πρωτοβουλία, πρέπει ν’ αποδεχτείς πως το ταίρι σου, έχει να προσφέρει την πολύτιμη συμβολή του. Άκουσέ τον.

  • Ζυγός

Μερικές φορές, οι βαθιές σχέσεις γίνονται ή ενισχύονται περαιτέρω, με λιγότερη προσπάθεια από ό, τι δίνουμε συνήθως. Τώρα μπορεί να είναι ο κατάλληλος χρόνος για σένα. Είτε κάνεις τις σωστές κινήσεις προόδου για να τραβήξεις την προσοχή του αγαπημένου σου ή λες αυτά που έχεις παλέψει για να ξεδιπλώσεις αβίαστα… μπορεί να γίνει μια καθησυχαστική πρόοδος. Το μυστικό δεν αφορά την υπερβολική σκέψη για το τι θέλεις να πετύχεις αλλά να επιτρέψεις στην καλοτυχία σου, να δουλέψει λίγο μαγικά.

  • Σκορπιός

Η ανάγκη να δείξεις εμπιστοσύνη σε έναν έμπιστο φίλο για ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου, θα μπορούσε να ενταθεί τώρα ή σύντομα. Όταν νιώθεις αβέβαιη για το τι να πεις ή πώς να το πεις καλύτερα, είναι πιθανό ο αξιόπιστος φίλος σου, να ξέρει τι θέλεις να συζητήσεις.. κι έχει χρήσιμες συμβουλές που θα τις βρεις καθησυχαστικές. Κάτι που το παλεύεις μόνη σου, θα είναι πιο εμφανές στους άλλους από ό, τι νόμιζες!

  • Τοξότης

Μπορεί να ξέρεις τι ερωτήσεις θέλεις να κάνεις στο σύντροφό σου. Εντούτοις, μπορεί να έχεις αποφύγετε μέχρι τώρα να το κάνεις, επειδή ψάχνεις τις κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα, ο τέλειος χρόνος, δεν θα προκύψει ποτέ. Γι’ αυτό λοιπόν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τις ερωτήσεις σου και να λάβεις τις απαντήσεις που επιθυμείς. Οποιαδήποτε ανησυχία που σε έχει κρατήσει πίσω, θα είναι βραχύβια.

  • Αιγόκερως

Δεν είναι πως η σχέση σου, στερείται σταθερότητας ή ηρεμίας. Αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται, σε μια κατάσταση που εκτυλίσσεται στην ερωτική σου ζωή. Ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να τινάξεις στον αέρα τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις χάος. Ωστόσο, έχεις δίκιο να πιστεύεις, ότι αν θέλεις μια απάντηση, θα πρέπει να κάνεις τη συγκεκριμένη ερώτηση, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη θα φανεί αρχικά.

  • Υδροχόος

Ίσως δεχτείς την ανάγκη να συνδυάσεις τα ταλέντα ή τους πόρους σου με αυτόν που αγαπάς για να πραγματοποιήσεις μια φιλοδοξία σου. Αλλά μπορεί επίσης να αγωνιστείς για να παραιτηθείς από τον έλεγχο αυτού, που θέλεις να ελέγχεις. Ο σύντροφός σου μπορεί να είναι πιο χρήσιμος απ’ ότι πιστεύεις, αν του δώσεις την ευκαιρία να σκιαγραφήσεις τις σκέψεις του γι’ αυτά που μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί .

  • Ιχθύες

Το να νιώθεις διαφορετικά, να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης ή να απομακρύνεις εσένα και το ταίρι σου, από μια ζώνη άνεσης, θα έχεις σοβαρές και συναρπαστικές συνέπειες. Κάτι αξέχαστο θα συμβεί αν αφαιρέσεις οτιδήποτε συνηθισμένο στη σχέση σου, κι εξερευνήσεις τα ασυνήθιστα και μη παραδοσιακά. Το νέο ρομαντικό έδαφος που εντυπωσιάζει… μπορεί να έχει σα αποτέλεσμα να είναι πιο πειραματική – και ενδεχομένως συναρπαστική – η σχέση σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments