Αθλητισμός

Super League – κλήρωση: Με ερωτηματικά η κλήρωση των play off

Super League – κλήρωση: Με ερωτηματικά η κλήρωση των play off
Super League - κλήρωση: Με αστερίσκους δίπλα από τα ονόματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα play off του πρωταθλήματος.

Super League – κλήρωση: Στις 7 και 8 Μαρτίου 2020 είναι προγραμματισμένη από τη διοργανώτρια αρχή να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική των play off της Super League. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο η ημερομηνία αυτή να αλλάξει και να μετατεθεί κατά μια εβδομάδα μετά. Δηλαδή για τις 14 – 15 Μαρτίου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως εκκρεμούν οι αποφάσεις του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για την φερόμενη πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, σύμφωνα με τη Metrosport από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια απόφαση για τους δύο συλλόγους το επικρατέστερο σενάριο είναι να μετακινηθεί η αγωνιστική δράση κατά μία εβδομάδα μετά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα play out. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη θα υπάρξουν αστερίσκοι δίπλα από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση ακόμα.

Σημειώνεται, ότι για να γίνει η σέντρα, θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού αύριο και έπειτα να δοθεί το “σύνθημα” για την έναρξη των αγωνιστικών. Οι ημερομηνίες των 10 αγωνιστικών των play off (θέσεις 1-6) είναι: 8/3, 15/3, 22/3, 5/4, 12/4, 26/4, 3/5, 9/5, 13/5, 17/5. Για τα play out (θέσεις 7-14) οι ημερομηνίες των επτά αγωνιστικών είναι: 15/3, 22/3, 5/4, 12/4, 26/4, 3/5, 10/5.

Υπενθυμίζεται, πως ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με 59 βαθμούς, πίσω από τον Ολυμπιακό ενώ η Ξάνθη στην ένατη θέση με 30. Την εξάδα συμπληρώνουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και ΟΦΗ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments