Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας λόγω τροχαίου

Κίνηση στους δρόμους: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας λόγω τροχαίου
Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που διασχίζουν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Λαμίας λόγω τροχαίου.

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση τώρα, ώρα 08:30, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, έπειτα από σύγκρουση οχημάτων. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην κάθοδο του Κηφισού (Ποτάμι) λόγω τροχαίου ατυχήματος, στο ύψος της Δυρραχίου, νωρίς το πρωί της Τρίτης. Το περιστατικό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα, για τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά και συγκεκριμένα από το το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τον Κηφισό.

Αντιμέτωποι με κίνηση θα έρθουν και όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας, στην λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος του Σταθμού Νομισματοκοπείο μέχρι και την Εθνική Άμυνα, επίσης στο κόκκινο βρίσκεται και η Κατεχάκη, ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στην λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος του Αλίμου μέχρι και την 1η Αγίου Κοσμά.

Κίνηση τώρα έχει και η λεωφόρος Βουλιαγμένης, στο ύψος της Δάφνης (Σταθμός Δάφνης). Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις σημειώνονται από Μεταμόρφωση έως Ηρακλείου, προς Αεροδρόμιο, ενώ κίνηση καταγράφεται και στην έξοδο 8 προς Λαμία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments