Lifestyle

Ιωάννα Σαρρή: Η εγγύηση για το καλοκαίρι που έρχεται

Ιωάννα Σαρρή: Η εγγύηση για το καλοκαίρι που έρχεται
Ιωάννα Σαρρή: Το μοντέλο με πέρασμα από το GNTM υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο της μόδας και ένα ακόμη πιο πληθωρικό στον μαγικό κόσμο του Instagram.

Ιωάννα Σαρρή: Ξεχώρισε με τη παρουσία της στο Greece Next Top Model. Μπορεί να μην κατέκτησε τη πρωτιά ωστόσο μπόρεσε να μείνει βαθιά χαραγμένη στις σκέψεις πολλών όσων παρακολουθούσαν μανιωδώς το ριάλιτι. Η Ιωάννα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της νέας γενιάς μοντέλων που έρχονται για να εδραιωθούν στην ελληνική μόδα.

Η νεαρή με σταθερά βήματα και με ένα άκρως εντυπωσιακό Instagram έχει καταφέρει να μείνει στις πρώτες θέσει των προτιμήσεων του ανδρικού κοινού, το οποίο μαγεύτηκε από τη πρώτη της παρουσία στο ριάλιτι του Star. Τα δίμετρα πόδια είναι αναμφίβολα το μεγάλο της ατού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει και άλλα χαρίσματα.

Η μελαχρινή καλλονή σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία, ασχολείται με το στίβο και διαθέτει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί. Έχει ύψος 1.83 κι ένα πανέμορφο πρόσωπο. Στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Εκείνες, δε, όπου ποζάρει με μαγιό, κάνουν και θραύση. Έχει φθάσει αισίως τους 71.000 ακόλουθους, τους οποίους φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά με όσα κάνει προσφέροντας άφθονο θέαμα στους άνδρες θαυμαστές της. Άλλοτε φωτογραφίζεται μόνο με το μαγιό της, άλλοτε με αισθησιακά εσώρουχα ή με ντύσιμο που αφήνει λίγα στη φαντασία. Όπως και να την δεις, η Ιωάννα είναι το next big thing της ελληνικής πασαρέλας, καθώς τα ατελείωτα πόδια της δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments