Video

Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής έπαιξε στο Deal

Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής έπαιξε στο Deal
Αποκάλυψε πως υπήρξε συμπαίκτης και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ σε κάποια στιγμή είχε προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο.

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Ντένης Παπαθανασίου βρέθηκε στο επεισόδιο του Deal την Τρίτη 3 Μαρτίου παίζοντας και προσπαθώντας να ξεγελάσει τον τραπεζίτη πετυχαίνοντας το καλύτερο “deal”. Ειδικότερα ο πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πυροσβέστης και νυν επιχειρηματίας από την Λάρισα όπως είπε, έπαιξε για αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και κάποια στιγμή έφτασε κοντά στο να αγωνιστεί στον εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο αλλά δεν τα κατάφερε.

Αποκάλυψε πως υπήρξε συμπαίκτης και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για δυο χρόνια αναφέροντας πως “ο Γιώργος είναι ένα εξαιρετικό παιδί και σαν χαρακτήρας είναι αυθεντικός”

Επιπλέον ο Ντένης Παπαθανασίου έχει αγωνιστεί στην ομάδα Απόλλων Λάρισας, Λάρισα, Εθνικό Αστέρα, Ξάνθη, Ακράτητο, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως είχε κάποια στιγμή προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο χαρακτηρίζοντας «εμπειρία ζωής» τη συνεργασία μαζί του.  Σε ερώτηση Χρήστου Φερεντίνου αν τους έχει δείξει συστήματα με κεφτεδάκια εκείνος απάντησε πως τους έδειχνε με οδοντογλυφίδες.

Deal

Πώς θα τα πάει τελικά ο Ντένης με τον Τραπεζίτη; Θα το μάθουμε στο #dealgr σήμερα στις 17:50 με τον Χρήστο Φερεντίνο.#alphasneakpreview #alphatv

Gepostet von Alpha TV am Dienstag, 3. März 2020

“Πρώτα έπρεπε να πάει η παρέα σε μια ταβέρνα να φάει καλά και μετά με τις οδοντογλυφίδες έφτιαχνε τα συστήματά του. Χαριτολογώντας γινόταν όλα αυτά», ανέφερε ο παίκτης. Ο Χρήστος Φερεντίνος συμπλήρωσε πως «ο Νίκος Αλέφαντος μπορεί να είχε δικά του συστήματα αλλά ήξερε από ποδόσφαιρο, ήξερε από τακτικές. Ήταν μπροστά από την εποχή του, με πολλές επιτυχίες».

Όσον αφορά την εξέλιξη του στο παιχνίδι ο Ντένης κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος τα 3.000 και τα 20.000 ευρώ, με τον τραπεζίτη να του προσφέρει 9.000 ευρώ και τον πρώην ποδοσφαιριστή να δέχεται να πουλήσει το κουτί του το οποίο είχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments