Αθλητισμός

Τότεναμ: Ο Ντάιερ θύμισε Καντονά και όρμησε στις κερκίδες [vid]

Τότεναμ: Ο Ντάιερ θύμισε Καντονά και όρμησε στις κερκίδες [vid]
Τότεναμ: Ο Άγγλος μέσος των Λονδρέζων μετά το τέλος του αγώνα με την Νόριτς πήδηξε στις κερκίδες και επιτέθηκε σε φίλο του συλλόγου που διαπληκτιζόταν με τον μικρό του αδερφό.

Τότεναμ: Σε ρόλο Ερίκ Καντονά παρουσιάστηκε ο Ντάιερ μετά το τέλος του αγώνα με τη Νόριτς. Τα “Καναρίνια” επικράτησαν της Τότεναμ στη διαδικασία των πέναλτι πετώντας τα “Σπιρούνια” εκτός συνέχειας από το κύπελλο Αγγλίας. Οι Λονδρέζοι διάγουν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο με τον Ζοζέ Μουρίνιο να δοκιμάζεται και να αμφισβητείται από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν πως για ακόμη μία χρονιά ο σύλλογος βγαίνει εκτός τροχιάς τίτλων.

Η αγανάκτηση μάλιστα προκάλεσε και επεισόδιο που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Πρωταγωνιστής ο αμυντικός μέσος της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ, με τον 26χρονο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η οποία σήμανε και τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη συνέχεια του κυπέλλου, να πηδάει στις κερκίδες του σταδίου και να επιτίθεται σε οπαδό της ομάδας. Η αντίδραση του θύμισε σε όλους το απείρου κάλους στιγμιότυπο που είχε λάβει χώρα στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας πριν αρκετά χρόνια με τον Έρικ Καντονά να χτυπά βάναυσα οπαδό της γηπεδούχου ομάδας.

Ο παίκτης της Τότεναμ ήρθε στα χέρια με τον άγνωστο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εξηγεί λίγη ώρα αργότερα πως αφορμή αποτέλεσε ένα επεισόδιο του φιλάθλου με τον αδελφό του 26χρονου παίκτη. Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο συγκεκριμένος φίλαθλος έβριζε τους παίκτες της Τότεναμ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο μικρότερος αδελφός του Έρικ Ντάιερ αντέδρασε και μόλις ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε το σκηνικό, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, έφτασε τρέχοντας μέχρι τις εξέδρες, σοκάροντας τον κόσμο που έβλεπε όσα γίνονταν.

“Ο Έρικ έκανε κάτι, που εμείς ως επαγγελματίες δεν θα έπρεπε να κάνουμε. Όταν όμως κάποιος προσβάλλει εσένα και την οικογένειά σου… Το συγκεκριμένο άτομο προσέβαλε τον Έρικ, ο μικρότερος αδελφός του δεν ήταν χαρούμενος με την κατάσταση, όπως φυσικά κι ο Έρικ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των “Σπιρουνιών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments