Video

Η Αναστασία Γιουσέφ μας δείχνει πως φοριέται σωστά η μάσκα για τον κορωνοϊό

Η Αναστασία Γιουσέφ μας δείχνει πως φοριέται σωστά η μάσκα για τον κορωνοϊό
Αναστασία Γιούσεφ: Η εκρηκτική χορεύτρια ζει όπως και όλοι μας τις τελευταίες ημέρες σε ρυθμούς κορωνοϊού.

Αναστασία Γιούσεφ: Με τον κορωνοϊό να βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα στη χώρα μας, όλο και περισσότεροι ενημερώνονται για το πως θα πρέπει να προφυλαχθούν από αυτόν και ποια μέτρα θα πρέπει να πάρουν. Πρώτο και αναγκαίο μέτρο πρόληψης είναι η χρήση ιατρικής μάσκας. Η εκρηκτική χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ – γνωστή για τις άκρως αποκαλυπτικές της εμφανίσεις – ανάρτησε βίντεο δείχνοντας πως και η ίδια ζει τα φαινόμενα των καιρών με τον δικό της ωστόσο μοναδικό τρόπο.

Η χορεύτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο στο όποιο η ίδια φορώντας τα απολύτως απαραίτητα δείχνει στο κοινό της πως φοριέται σωστά η ιατρική μάσκα. Η Αναστασία διαθέτει το τέλειο κορμί και ξέρει καλά πως κάθε της ανάρτηση προκαλεί πανικό στον ανδρικό πληθυσμό, ο οποίος λατρεύει να παρακολουθεί τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της.

Τα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά γίνονται αντικείμενο συζήτησης χιλιάδων ανδρών που τρέχουν να τα επισκεφθούν προκειμένου να απαθανατίσουν τα κάλλη της. Σήμερα θα βρουν ακόμη μια ευκαιρία να μπουν στους λογαριασμούς της, καθώς εκείνη μας δείχνει πως φοριέται σωστά η μάσκα  για τη πρόληψη του κορωνοϊού.

Λίγοι βέβαια θα προσέξουν τη μάσκα, μιας και η Αναστασία φροντίζει κατά τη διάρκεια του βίντεο να υπερτονίσει τα δυνατά της σημεία! Και πολύ καλά κάνει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments