Ελλάδα

Ελευθέριος Βενιζέλος συλλήψεις: Στα χέρια της αστυνομίας 12 αλλοδαποί που προσποιήθηκαν τους αθλητές Χάντμπολ

Ελευθέριος Βενιζέλος συλλήψεις: Στα χέρια της αστυνομίας 12 αλλοδαποί που προσποιήθηκαν τους αθλητές Χάντμπολ
Ελ.Βενιζέλος συλλήψεις: Προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αυστρία, προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας Χάντμπολ.

Ελ.Βενιζέλος συλλήψεις: Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν χθες το απόγευμα 6 Μαρτίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ.Βενιζέλος“, δώδεκα αλλοδαποί, που δηλώνουν Σύροι, όταν προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ. Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι πήγαν στο Ελ.Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αυστρία, κατέχοντας, οι έντεκα από αυτούς, διαβατήρια Βουλγαρίας.

Στα διαβατήρια αυτά είχαν αντικαταστήσει την σελίδα προσωπικών δεδομένων με άλλη πλαστή, που είχε τη φωτογραφία τους. Ο δωδέκατος κατείχε γνήσιο διαβατήριο, το οποίο, όμως, είχε εκδοθεί υπέρ άλλου προσώπου.

Οι δώδεκα αλλοδαποί πήγαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία και ίδια σακίδια, προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.

Ωστόσο στον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments