Lifestyle

Απίθανο πόσο χρονών είναι η Πόπη Τσαπανίδου

Απίθανο πόσο χρονών είναι η Πόπη Τσαπανίδου
Πόπη Τσαπανίδου: Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε την ηλικία της, ενώ μίλησε και για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Πόπη Τσαπανίδου: Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha εντόπισε τη γνωστή παρουσιάστρια σε εστιατόριο όπου γνωστό περιοδικό διοργάνωσε πάρτι με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Αρχικά η παρουσιάστρια μίλησε για την συνειδητή της αποχή από την τηλεόραση.

«Είμαι ευτυχισμένη εκτός τηλεόραση. Είδα ότι υπάρχει μια ζωή πέρα από την τηλεόραση και τον μικρόκοσμό της; Η οποία είναι συναρπαστικά ωραία. «Παίξανε κάποιες προτάσεις (για επιστροφή στην Tv) οι οποίες ήταν όλων των ειδών σε βαθμό που απόρησα και εγώ. Ήταν και για ψυχαγωγία και για ενημέρωση και για διάφορα».

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε και για ηλικίες και αισθητικές παρεμβάσεις: « Είμαι συμβιβασμένη με το ποια είμαι και βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και όταν η κόρη μου η μεγάλη είναι 31, εγώ δεν μπορώ να δηλώνω ότι είμαι μπεμπέκα. Πλην όμως κάνω ότι μπορώ για την υγεία μου,γιατί μου αρέσει να είμαι καλά, να είμαι γρήγορη, να μην βαραίνω και αυτό απλά χτίζεται με προσπάθεια». Η δημοσιογράφος συμπλήρωσε: « Όσον αφορά τώρα σε οτιδήποτε ψεύτικο, έχω ένα κακό. Φοβάμαι τις ενέσεις, δεν ξέρω αν δεν φοβόμουν τις ενέσεις τι μπορεί να έκανα». Η Πόπη Τσαπανίδου γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1967 είναι 52 ετών και παραμένει πανέμορφη και γοητευτική.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments