Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για το Σάββατο [07/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για το Σάββατο [07/03/20].

Κριός

Η συντονισμένη προσπάθεια που έχετε βάλει στη σχέση σας αρχίζει να αποδίδει τώρα. Αισθάνεστε ότι υπάρχει περισσότερη αλληλοκατανόηση και μπορείτε να συμφωνήσετε με το ταίρι σας πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και τη γοητεία σας.

Ταύρος

Είστε στη φάση για ένα ρομαντικό, αυθόρμητο ραντεβού με το ταίρι σας. Με την εύνοια των άστρων, θα είναι κάτι που θα θυμάστε για πάντα. Τι λέτε για ένα πικ-νικ κάτω από τα άστρα;

Δίδυμοι

Αν κρατάτε κάποιο μυστικό από το ταίρι σας, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε. Αν αποφεύγατε να συζητήστε κάποιο θέμα ήρθε η ώρα να σταματήσετε. Μια υγιής σχέση βασίζετε στην εμπιστοσύνη και στην ειλικρίνεια. Ξεκινήστε από τώρα.

Καρκίνος

Η γοητεία και η εξυπνάδα που εκπέμπετε σήμερα, κάνει και το ταίρι σας να δείχνει το ίδιο γοητευτικό. Και οι δύο μαζί κάνετε έναν εκπληκτικό συνδυασμό!

Λέων

Ποιος φοράει τα παντελόνια στη σχέση σας τώρα; Ή μήπως μαλώνετε για το ποιος από τους δύο θα αναλάβει τον έλεγχο; Ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος για να μοιράσετε ακριβοδίκαια την δύναμη στη σχέση σας.

Παρθένος

Σήμερα είστε σε θέση να καταλήξετε σε μια άποψη φιλοσοφική και αναλυτική. Αν υπάρχει κάτι στη σχέση σας που να χρειάζεται σκέψη ή επεξεργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε μαζί του.

Ζυγός

Αν μάθετε και οι δύο να παίρνετε και να δίνετε στη σχέση σας, θα μπορέσετε να επιτύχετε την απόλυτη αρμονία. Φυσικά θα χρειαστούν κάποιες διαπραγματεύσεις – αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε κάτι διασκεδαστικό. Τι έχετε να προσφέρετε και τι θα σας δώσει σε αντάλλαγμα;

Σκορπιός

Η πρόκληση στη σχέση σας τώρα, είναι να μάθετε να αγαπάτε ένας τον άλλον χωρίς δεσμεύσεις. Χρειάζεται θάρρος για να δείξετε εμπιστοσύνη και μπορεί να πληγωθείτε. Έχετε την τόλμη να είστε και ευάλωτοι και προσεκτικοί;

Τοξότης

Σε γενικές γραμμές, προτιμάτε να βλέπετε τη ευρύτερη εικόνα σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Αλλά κάποιες φορές είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε περισσότερο. Κάντε στο ταίρι σας μια φιλοφρόνηση για αυτό που φοράει, κάντε του μασάζ όταν αισθάνεται πιεσμένο και δείξτε του ότι το προσέχετε.

Αιγόκερως

Μπορείτε να επιτύχετε πολλά σήμερα – και τα άστρα σας στέλνουν και λίγη επιπλέον ενέργεια στον ερωτικό τομέα. Γιατί δεν χαλαρώνετε, να την απολαύσετε παρέα με το ταίρι σας;

Υδροχόος

Είναι εύκολο να ανανεώσετε το ενδιαφέρον σας για το ταίρι σας. Αρκούν μερικές καίριες ερωτήσεις για το παρελθόν του, τις αξίες του και ό,τι άλλο βρίσκετε ενδιαφέρον. Μπορεί μάλιστα να μάθετε και κάτι που θα σας εκπλήξει.

Ιχθύες

Ακόμη και αν κανείς από τους δυο σας δεν τα πάει καλά με τη μαγειρική, μπορείτε να φτιάξετε κάτι μαζί. Θα είναι τόσο ρομαντικό και διασκεδαστικό. Ή μπορείτε να αναλάβετε από κοινού κάποιο άλλο ενδιαφέρον εγχείρημα. Η φαντασία σας οργιάζει. Αξιοποιήστε τη!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments