Πολιτισμός

Νύχτα Πολιτισμού 2020 στην Αθήνα: Στις 20 Μαρτίου απολαμβάνουμε δωρεάν πολιτιστικά δρώμενα

Νύχτα Πολιτισμού 2020 στην Αθήνα: Στις 20 Μαρτίου απολαμβάνουμε δωρεάν πολιτιστικά δρώμενα
Νύχτα Πολιτισμού 2020 στην Αθήνα: Ο δήμος Αθηναίων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μεταξύ άλλων, θέατρο, χορό, μουσική, κινηματογράφο, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα.

Νύχτα Πολιτισμού 2020 στην Αθήνα: Στην “μεγάλη νύχτα” που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον πολιτισμό σε όλο του το μεγαλείο! Ειδικότερα στη δράση συμμετέχουν 48 από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς και τις πιο δραστήριες ομάδες πολιτισμού της Αθήνας, ενώ παράλληλα 35 γκαλερί μας καλούν σε μια συναρπαστική βραδιά.

Ο δήμος Αθηναίων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να απολαύσει, με ελεύθερη είσοδο, θέατρο, χορό, μουσική, κινηματογράφο, εικαστικά, εκθέσεις, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, σπάνιες συλλογές, εκπαιδευτικά προγράμματα από το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαρτίου μέχρι τα ξημερώματα.

Δήλωση του δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη

“Την Παρασκευή 20 Μαρτίου διοργανώνουμε την τρίτη Νύχτα Πολιτισμού, αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης για τις τέχνες και τον πολιτισμό, και μάλιστα για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά μετά από επιθυμία των Αθηναίων και των πολιτιστικών φορέων της πόλης. Μέσα σε ενάμισι χρόνο έχουν υπερδιπλασιαστεί τόσο οι φορείς που συμμετέχουν, όσο και οι επισκέπτες κι αυτό είναι άλλη μια απόδειξη για το πόσο ανεξάντλητα δημιουργική πόλη είναι η Αθήνα.

Καλούμε μικρούς και μεγάλους να υποδεχτούν την Άνοιξη απολαμβάνοντας και συμμετέχοντας με ελεύθερη είσοδο, σε δράσεις και εκδηλώσεις από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι τα ξημερώματα» σχολιάζει ο κ.Μπακογιάννης. 

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί λόγω μέτρων προστασίας δημόσιας υγείας κατά του κορωνοιού.

  • Ώρες: 18:00-02:00
  • Ελεύθερη συμμετοχή 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments