Διεθνή

Κορωνοϊός – Μακρόν: Δεν χρειάζονται προς το παρόν μέτρα σαν της Ιταλίας, αλλά δεν αποκλείονται

Κορωνοϊός – Μακρόν: Δεν χρειάζονται προς το παρόν μέτρα σαν της Ιταλίας, αλλά δεν αποκλείονται
Κορωνοϊός - Μακρόν: Ο Γάλλος πρόεδρος στάθηκε και στα μέτρα που συμφώνησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για την αποτροπή της οικονομικής αστάθειας.

Κορωνοϊός – Μακρόν: Τόσο δραστικά μέτρα καραντίνας, όσο εκείνα που εφαρμόστηκαν στην Ιταλία ή στην Κίνα εναντίον της επιδημίας του κοροναϊού, “δεν χρειάζεται” να ληφθούν αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, όμως δεν μπορούν να αποκλειστούν, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης με τους ηγέτες της ΕΕ.

“Λαμβάνουμε προσαρμοσμένα μέτρα”. “Σήμερα δεν χρειάζεται να λάβουμε αποφάσεις αυτής της φύσης” όμως “εάν αύριο ή μεθαύριο χρειαστεί να το κάνουμε, θα το εξηγήσουμε και ενδεχομένως να τα πάρουμε” επισήμανε ο Γάλλος πρόεδρος, απαντώντας σε ένα ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με τα μέτρα που υιοθετήθηκαν στην Ιταλία.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν σε αναγκαία μέτρα για την αποτροπή οικονομικής αστάθειας

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε σήμερα πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν να λάβουν αναγκαία μέτρα για την αποτροπή χρηματοπιστωτικής και οικονομικής αστάθειας που μπορεί να πυροδοτηθεί από την εξάπλωση του κοροναϊού.

«Η Ευρώπη είναι ενωμένη και πρέπει να λάβει υπόψη το γεγονός ότι βιώνουμε μια έκτακτη κρίση σήμερα που απαιτεί έκτακτη αντίδραση», τόνισε ο Εμανουέλ Μακρόν μετά από μια τηλεδιάσκεψη που είχαν Ευρωπαίοι ηγέτες για τον συντονισμό των μέτρων απέναντι στον κοροναϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments