Lifestyle

Μαντόνα: Η “Βασίλισσα της ποπ” έπεσε “θύμα” του κορωνοϊού

Μαντόνα: Η “Βασίλισσα της ποπ” έπεσε “θύμα” του κορωνοϊού
Μαντόνα: Από τον κορωνοϊό επηρεάζεται και η Μαντόνα, η οποία αναγκάζεται να ακυρώσει συναυλίες της λόγω της επιδημίας.

Μαντόνα: Η Μαντόνα ακύρωσε τις συναυλίες της στο Παρίσι για σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο της επιδημίας του νέου κορωνοϊού ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία Live Nation. Η Γαλλία απαγόρευσε χθες τις συγκεντρώσεις περισσότερων από 1.000 ανθρώπων, καθώς ο απολογισμός των νεκρών και ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνονται περαιτέρω.

Έπεσε από την καρέκλα και έβαλε τα κλάματα επί σκηνής:

Η ακύρωση των συναυλιών έρχεται σε μια στιγμή δύσκολη για τη “Βασίλισσα της ποπ”, η οποία ταλαιπωρείται από διάφορους τραυματισμούς. Μια πολύ άτυχη στιγμή είχε μάλιστα πρόσφατα η Μαντόνα πάνω στη σκηνή. Η διάσημη τραγουδίστρια και performer κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Παρίσι έπεσε από την καρέκλα της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ένας από τους χορευτές της έσπευσε να τη βοηθήσει. Η “Βασίλισσα” προσπάθησε να συνεχίσει το show της, αλλά ο πόνος ήταν τόσο έντονος που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, λένε διάφοροι χρήστες του Twitter. «Ένας φίλος μου που πήγε στη συναυλία της Madonna, μου είπε ότι στο τέλος του Vogue, δεν μπόρεσε να κάτσει στην καρέκλα και έπεσε κάτω», έγραψε κάποιος στο Twitter.

Πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Instagram, όπου εμφανιζόταν να ανεβαίνει σκάλες με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό, η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει την ερχόμενη Κυριακή στο Παρίσι. «Μετά λύπης σας πληροφορούμε ότι το σόου της Μαντόνα… ακυρώθηκε, εξαιτίας μόνιμων τραυματισμών» έγραψε το Grand Rex στον ιστότοπό του. Σύμφωνα με την Parisien, η ποπ τραγουδίστρια έχει υποστεί ρήξη τένοντα στο γόνατο. Οι εμφανίσεις της στο Παρίσι θα ολοκληρώνονταν στις 11 Μαρτίου στα πλαίσια της περιοδείας της «Madame X Tour».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments