Πολιτισμός

Juice WRLD: Αφιέρωση στην μνήμη του από τον Eminem στο νέο του βίντεο κλιπ για το “Godzilla”

Juice WRLD: Αφιέρωση στην μνήμη του από τον Eminem στο νέο του βίντεο κλιπ για το “Godzilla”
Juice WRLD: Το νέο βίντεο κλιπ του Eminem για το τραγούδι "Godzilla" είναι θεότρελο και στο τέλος γίνεται αφιέρωση στον Juice WRLD που συμμετέχει στο τραγούδι και που πέθανε άδοξα πριν λίγο καιρό.

Juice WRLD: Το τραγούδι «Godzilla» αποτέλεσε την πρώτη μεταθανάτια κυκλοφορία του Juice WRLD, ο οποίος πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου 2019 σε ηλικία 21 ετών και περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ – έκπληξη «Music To Be Murdered By» του Eminem που κυκλοφόρησε στα τέλη Ιανουαρίου. Το τραγούδι έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση των ΗΠΑ, ενώ στάθηκε αφορμή για μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση:

Ο Eminem κατέρριψε το ρεκόρ για το γρηγορότερα κουπλέ τραγουδώντας 224 λέξεις μέσα σε 31 μόνο δευτερόλεπτα.

Το τραγούδι έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση των ΗΠΑ, ενώ στάθηκε αφορμή για μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση: Ο Eminem κατέρριψε το ρεκόρ για το γρηγορότερα κουπλέ τραγουδώντας 224 λέξεις μέσα σε 31 μόνο δευτερόλεπτα. Το «Godzilla» απέκτησε εικόνα με ένα απίθανο music video που περιλαμβάνει κωμικές καταστάσεις και οπτικά εφέ όλων των ειδών, με τον Eminem να φέρνει στη ζωή κάθε έναν από τους στίχους του τραγουδιού.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Cole Bennett, ο οποίος είχε αναλάβει και το βίντεο για την επιτυχία «Lucid Dreams» που έκανε γνωστό τον Juice WRLD. Στο βίντεο συμμετέχουν επίσης ο Mike Tyson και ο Dr. Dre. Το music video ολοκληρώνεται με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Juice WRLD, ο οποίος είχε αναφέρει πολλές φορές ότι θεωρεί πρότυπό του τον Eminem. Στην οθόνη εμφανίζεται το εξής μήνυμα, ενώ ακούγεται ένα ηχητικό απόσπασμα του εκλιπόντα ράπερ: «Στη μνήμη του Jarad “Juice WRLD” Higgins. Θα σε θυμούνται για πάντα. Θα σε αγαπούν για πάντα. Θα είσαι εδώ για πάντα. Σε ευχαριστούμε που άλλαξες τον κόσμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments