Lifestyle

Μαρίνα Μαράτου: Η εκρηκτική Λαμιώτισσα που κατέκτησε Voice και Deal

Μαρίνα Μαράτου: Η εκρηκτική Λαμιώτισσα που κατέκτησε Voice και Deal
Μαρίνα Μαράτου: Με το μπρίο και την τσαχπινιά της κατάφερε να κλέψει την παράσταση πρώτα στο Voice και στη συνέχεια στο τηλεπαιχνίδι του Alpha "Deal"

Μαρίνα Μαράτου: Είναι ξανθιά, λατρεύει το τραγούδι αλλά και την υποκριτική και χαρακτηρίζεται από το έντονο της πείσμα. Ο λόγος για την Μαρίνα Μαράτου, την ξανθιά Λαμιώτισσα που φιλοδοξεί να πάρει τις ευκαιρίες που της αναλογούν και να καθιερωθεί στην ελληνική σόουμπιζ. Η ξανθιά καλλονή έχει τον τρόπο να κερδίζει τα πλήθη με την πληθωρική της παρουσία στις πίστες.

Μάλιστα πριν από δύο σεζόν δοκίμασε τη τύχη της στο μουσικό τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΙ “The Voice” εκεί όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής. Η Μαρίνα Μαράτου είχε τραγουδήσει στην οντισιόν το Gigolo της Έλενας Παπαρίζου. Τότε, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν τα κουμπιά τους και γύρισαν για να την διεκδικήσουν, με την Μαρίνα επιλέγει την ομάδα του πρώτου.

Πριν λίγο καιρό η εκρηκτική ξανθιά βρέθηκε και πάλι στο γυαλί της τηλεόρασης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός παιχνιδιού να κεντρίσει το ενδιαφέρον της, με την Μαρίνα να εμφανίζεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του τηλεπαιχνιδιού του Alpha “Deal”. H εμφάνισή της απέσπασε τα βλέμματα όλων – κυρίως των ανδρών – με τα νούμερα τηλεθέασης να εκτοξεύονται χάρις εκείνη. Η πανέμορφη ξανθιά προσπαθεί να εδραιώσει τη παρουσία της στο τραγούδι, ενώ παράλληλα κάνει δειλά βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 98.000 χιλιάδες ακόλουθους, με την πλειονότητα να είναι άνδρες που καρτερούν για ένα της κλικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments