Video

Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Μετάδοση από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube

Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Μετάδοση από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube
Ολυμπιακός - Γουλβς LIVE: Από την live streaming υπηρεσία της Cosmote TV στο Youtube μπορείτε να δείτε την αποψινή "μάχη" του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League.

Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί απόψε στις 22:00 κεκλεισμένων των θυρών τη Γουλβς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επιδιώκει να κάνει το πρώτο θετικό βήμα απέναντι στην αγγλική ομάδα. Μετά τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, “θύμα” του οποίου έπεσε και ο αθλητισμός, το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Ωστόσο, το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποφάσισε να μεταδώσει τον αγώνα τόσο από το Cosmote Sport 2HD, όσο και στο κανάλι της στο Youtube, προκειμένου να μπορέσει όλος ο φίλαθλος κόσμος να το παρακολουθήσει.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να πάνε με ευνοϊκό σκορ στην Αγγλία για τη ρεβάνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με το θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ. Μοναδική αλλαγή είναι αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Φορτούνης, έπειτα από τρία παιχνίδια. Όσο για το δίλημμα που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός ανάμεσα στους Ρατζέλοβιτς και Μασούρα, φαίνεται πως κατέληξε στον δεύτερο. Η πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι αποτελείται από τους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζεται, πως η UEFA ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μια ευρεία τηλεδιάσκεψη των μελών της, με σκοπό να λάβουν αποφάσεις για το μέλλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού. Αυτή, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 17 Μαρτίου, στην οποία τα μέλη της Συνομοσπονδίας θα αποφασίσουν για το αν θα συνεχιστούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες το Champions League και το Europa League, καθώς και οι εγχώριες διοργανώσεις. Παράλληλα θα συζητηθεί και η τύχη του Euro 2020 που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές καλοκαίρι. Με βάση την επίσημη ενημέρωση της UEFA και όσα ισχύουν ως τώρα, τα παιχνίδια του Europa League σήμερα θα διεξαχθούν κανονικά, εκτός από αυτά που έχουν ήδη αναβληθεί, δηλαδή το Ίντερ – Χετάφε και το Σεβίλλη – Ρόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments