Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [12/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [12/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Πέμπτη [12/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Πέμπτη [12/03/20].

Κριός

Μην κρατάτε τα συναισθήματά σας μέσα σας. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα αν τα εκφράσετε προς τα έξω. Το ταίρι σας θα δείξει περισσότερη κατανόηση από όση φαντάζεστε, για αυτό βγάλτε το βάρος από πάνω σας και μιλήστε του.

Ταύρος

Οποιεσδήποτε ανησυχίες είχατε τις προηγούμενες μέρες εξαφανίζονται σήμερα. Απολαμβάνετε μια αίσθηση ικανοποίησης στη σχέση σας. Το ταίρι σας θα καταλάβει την καλή σας διάθεση και θα ανταποδώσει.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε όρεξη να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα αλλά το να συνεχίσετε κάτι που ήδη έχετε αρχίσει είναι μια άλλη ιστορία. Μην απογοητεύσετε το ταίρι σας αν του πείτε ότι θα ολοκληρώσετε κάτι. Θα αισθανθείτε καλύτερα όταν θα εκπληρώσετε την υπόσχεσή σας.

Καρκίνος

Τώρα μπορεί να αισθάνεστε έντονα την επιθυμία να κρυφτείτε και να μην βγείτε έξω για κανένα, περιλαμβανομένου του/της συντρόφου σας. Δεν είναι κακή λίγη ενδοσκόπηση πότε-πότε αλλά μην περάσετε υπερβολικά πολύ χρόνο μόνοι.

Λέων

Σήμερα έχετε μια παραπάνω ευαισθησία στην κριτική. Αν το ταίρι σας πει κάτι που πληγώσει τα συναισθήματά σας, αναρωτηθείτε αν η αντίδρασή σας είναι δικαιολογημένη. Μπορεί να παρεξηγήσατε τα λεγόμενα του.

Παρθένος

Σήμερα το ταίρι σας μπορεί να έχει ανάγκη να γίνετε ο ψυχαναλυτής του. Μπορεί να μην έχετε απαντήσεις για τα πάντα αλλά θα το βοηθήσετε πολύ απλά ακούγοντάς το.

Ζυγός

Το να είστε ευέλικτοι σήμερα, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε εκπλήξεις προκύψουν. Αν το πρόγραμμα του/της συντρόφου σας αλλάξει ξαφνικά, μην το κάνετε θέμα. Όσο πιο ανεκτικοί είστε, τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα και για τους δυο σας.

Σκορπιός

Σήμερα εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα σας καθοδηγήσει σωστά. Αν αισθάνεστε ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στα σχέδια που έχετε κάνει με το ταίρι σας, θα δείξει κατανόηση.

Τοξότης

Σήμερα σκέφτεστε κάποια από τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής. Το ταίρι σας μπορεί να μην έχει όλες τις απαντήσεις. Μπορεί όμως να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να καταστρώσετε ένα σχέδιο.

Αιγόκερως

Αντιμετωπίστε τα τρέχοντα ζητήματα πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο εγχείρημα σήμερα. Αν διαρκώς αναβάλλατε κάτι που θέλει να κάνει το ταίρι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε να το πραγματοποιείτε.

Υδροχόος

Καλό θα ήταν να καθίσετε να επεξεργαστείτε τις ανησυχίες σας πριν τις παρουσιάσετε στο ταίρι σας σήμερα. Θα μπορέσει να σας βοηθήσει πιο αποτελεσματικά αν έχετε ξεκαθαρίσει από πριν τι χρειάζεστε να κάνει.

Ιχθύες

Αν μέχρι τώρα κρατάγατε μέσα σας συναισθήματά σας, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα εκφράσετε. Και την επόμενη φορά, μην περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο μη περαιτέρω για να μιλήσετε με το ταίρι σας. Η ανοιχτή επικοινωνία είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments