Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο: Στο NCAA και επισήμως

Ρικ Πιτίνο: Στο NCAA και επισήμως
Ρικ Πιτίνο: Η μεγάλη επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο κολεγιακό πρωτάθλημα είναι γεγονός.

Ρικ Πιτίνο: Αυτό που λένε, ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά φαίνεται να είναι αλήθεια. Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στο NCAA (αυτό ήταν άλλωστε και το μεγάλο του όνειρο) και μάλιστα υπάρχουν ήδη και οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι πρώτες δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο ήταν οι εξής: 

«Είμαι ενθουσιασμένος. Άρχισα το ταξίδι μου στο μπάσκετ στο Μανχάταν. Τώρα έχω την δυνατότητα να το τελειώσει στο New Rochelle. Θαυμάζω την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει ο Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω και να την πάω ακόμα πιο ψηλά».

Υπήρξαν κι άλλες διαβεβαιώσεις για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο NCAA. Όπως αυτή του τεχνικού διευθυντή του Κολλεγίου, Μάθιου Γκοβάλσκι.

Το αμερικανικό δίκτυο CBS αποκάλυψε την είδηση, όταν είχε αρχίσει να ακούγεται ότι ο Πιτίνο θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και στο Πανεπιστήμιο Αϊόνα και εν τέλει όλα βγήκαν αληθινά.  Τι πρόκειται να συμβεί με τον Παναθηναϊκό; Ως γνωστόν ο Πιτίνο έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές ως το 2021. Πολύ απλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ισχύσει. Υπάρχει opt out στο συμβόλαιο του Αμερικανού προπονητή με τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Η συμφωνία του Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό πάντως ισχύει ακόμη και σε περίπτωση που ξαναρχίσουν οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ο Πιτίνο θα πρέπει να επιστρέψει για να κλείσει τη σεζόν στην ομάδα. Αλλά ακόμα κι αυτό δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο “τριφύλλι” θα πρέπει να σκέφτονται ήδη το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας, ενώ και σε ότι αφορά την Εθνική Ομάδα τα πράγματα είναι και εκεί “ρευστά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments