Διεθνή

Κορονοϊός Τουρκία: Σε καραντίνα αεροπλάνο με 57 επιβάτες

Κορονοϊός Τουρκία: Σε καραντίνα αεροπλάνο με 57 επιβάτες
Κορονοϊός Τουρκία: Στον γυρισμό δεν είχε αρκετά καύσιμα, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Άγκυρα όπου και τέθηκε τελικά σε καραντίνα.

Κορονοϊός Τουρκία: Ένα αεροσκάφος το οποίο παρά την απαγόρευση πτήσεως από το Ιράκ προς την Τουρκία, απογειώθηκε από την Βαγδάτη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, τέθηκε σε καραντίνα. Στον γυρισμό δεν είχε αρκετά καύσιμα, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Άγκυρα όπου και τέθηκε τελικά σε καραντίνα.

Ωστόσο σημειώνεται πως μέχρι χθες τα κρούσματα στην Τουρκία αυξήθηκαν σε πέντε και συνδέονται μεταξύ τους. Αυτό ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ύστερα από πολύωρη σύσκεψη με τους υπουργούς Δικαιοσύνης Αμπτουλχαμίτ Γκιούλ και Μεταφορών και Υποδομών Τζαχίτ Τουράν.

 Ο Τούρκος υπουργός Υγείας εξήγγειλε νέα μέτρα, όπως περιορισμό στα επισκεπτήρια στα νοσοκομεία, μόνο μετά από εργάσιμες ώρες.

koronoios4-1200x713

Συνέστησε στους Τούρκους πολίτες να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό και ζήτησε από όσους επιστρέφουν από ξένες χώρες να θέτουν τον εαυτό τους σε αυτοαπομόνωση 14 ημερών μετά την επιστροφή τους.

Επίσης η Τουρκία από τις 17 Απριλίου απαγορεύει τις πτήσεις σε άλλες 9 ευρωπαϊκές χώρες. Από τις 8:00 π.μ. στις 17 Απριλίου θα σταματήσουν οι πτήσεις προς ΓερμανίαΓαλλίαΙσπανίαΝορβηγία, Δανία, Βέλγιο, ΑυστρίαΣουηδία και Ολλανδία, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Συγκοινωνιών. Ήδη η Τουρκία έχει απαγορεύσει τις πτήσεις προς ΚίναΙράν Νότια Κορέα και Ιταλία μετά την εμφάνιση του κορονοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments