Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [14/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [14/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [14/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [14/03/20].

κριός

Μια ιδιαίτερη σκέψη μπορεί να στροβιλίζει συνεχώς το μυαλό σου. Αναρωτήσου όμως, αν αυτό είναι υγιές ή όχι. Γνωρίζοντας ότι ένα συγκεκριμένο άτομο καταλαμβάνει πολύ χρόνο από τη σκέψη σου, νιώθεις υπέροχα αλλά μπορεί να το «θεοποιήσεις» αν δεν είσαι προσεκτική. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει μια ανισορροπία μεταξύ του «δούναι και λαβείν» τώρα στα ερωτικά σου. Αν προσφέρεις το μερίδιο του λέοντος στις προσπάθειες, τότε ίσως χρειαστεί να το συζητήσεις μαζί του.

ταύρος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις με τα ερωτικά σου ή με μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Σκέψου το μέλλον…. και μην φοβάσαι ν’ ανεβάσεις ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει και το οφείλεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στο άτομο που σ’ ενδιαφέρει, για να μπορέσει να κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η αυθεντικότητά σου, θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις σε βάθος τη σχέση σου, τώρα.

δίδυμοι

Άνοιξε το μυαλό σου σε νέες ιδέες, στο όνομα της αγάπης. Είναι επίσης σημαντικό να μοιραστείς όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι, με τον αγαπημένο σου. Η ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσά σας, είναι το κλειδί για την εξέλιξη της σχέσης σου τώρα. Σύντομα, οι πράξεις σου θα πρέπει να υποστηρίξουν την ειλικρίνειά σου….ειδικά αν ο εραστής σου έχει ξεκαθαρίσει τα βαθιά του συναισθήματα για σένα.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Θα εκπλαγείς και θα δείξεις ενδιαφέρον για τις καινούργιες αντιλήψεις που απόκτησες, χάρη στον εραστή σου. Για να συνδεθείς με αυτές σωστά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ανοιχτό μυαλό. Το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να διευρύνει τα όνειρα που κάνεις για το παθιασμένο μέλλον σας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια περιπέτεια, που θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα…. όπως πάθος και αξέχαστες στιγμές.

λέων

Αν μια συζήτηση με τον εραστή σου καταλήξει σε βαθιά κι ευαίσθητη περιοχή, τότε αυτό μπορεί να σας ωφελήσει και τους δύο. Αν δεν είχες την πρόθεση να μιλήσεις τελευταία σ’ αυτό το επίπεδο, τότε θα νιώσεις χαρούμενη που το έκανες τώρα. Μη φοβάσαι να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου….γιατί διαφορετικά, θα καθυστερήσεις την εμβάθυνση της σχέσης σου.

παρθένος

Αντιμετωπίζοντας έναν φόβο στα ερωτικά σου, μπορεί να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Θα εκπλαγείς από το γεγονός, πως αυτό αυξάνει το βάθος της συναισθηματικής και σωματικής οικειότητας ανάμεσά σας. Φαίνεται πως με κάποιο τρόπο, γκρέμισες τις άμυνές σου. Όσο πιο γρήγορα αγκαλιάσεις το πνεύμα συνεργασίας με το ταίρι σου, τόσο νωρίτερα θα συμβεί.

ζυγός

Αν κάτι έχει γίνει προβλέψιμο ή πολύ ρουτίνα στη σχέση σου, τότε δεν είναι κάτι που η φαντασία σου, δεν θα μπορέσει να θεραπεύσει. Σκέψου όλα όσα σε είχαν εμπνεύσει στο παρελθόν στ’ όνομα της αγάπης και θα βρεις την απάντησή σου. Αυτό που ενέπνευσε μια ρομαντική φωτιά μέσα σου προηγουμένως…. μπορεί να αναβιώσει τώρα – και με ελάχιστη προσπάθεια!

σκορπιός

Οι συζητήσεις που περιλαμβάνουν ρομαντικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις και η δυναμική εξουσίας στη σχέση σου, θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις με το ταίρι σου, εκεί που πρέπει να γίνουν βελτιώσεις. Προσπάθησε όμως να διασφαλίσεις, ότι οι συζητήσεις γι’ αυτό το θέμα, δεν αντιμετωπίζονται σαν να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Ο στόχο είναι να φτάσετε στην ίδια σελίδα, σχετικά με το μοίρασμα των ευθυνών στη σχέση σας.

τοξότης

Θα μπορούσες να εμπνεύσεις το ταίρι σου, ώστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση, για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη σχέση σας. Μπορεί να θέλεις να αυξήσεις τον αυθορμητισμό του δεσμού σου ή να ξεκινήσεις με το σύντροφό σου μια κοινή περιπέτεια. Φαίνεται ότι θέλεις να βγεις, από τη ζώνη άνεσης της σχέσης σας. Προσπάθησε όμως να διασφαλίσεις, ότι αυτά που επιθυμείς θα γίνουν απαλά και σταδιακά. zodia-agapi-zevgari-1200x800

αιγόκερως

Αν πίστευες πως δεν υπάρχει τίποτε καινούργιο να μάθεις για το άτομο που κάνει την καρδιά σου να τρεμοπαίζει, τότε σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Με ήρεμες και διερευνητικές ερωτήσεις, θα ανακαλύψεις πράγματα, που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο ερωτευμένη μαζί του. Ίσως πρόκειται για ένα ταλέντο του είτε για κάτι καινούργιο με το οποίο ασχολείται τελευταία, μια φαινομενικά αβλαβής συζήτηση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι εμπνευσμένο.

υδροχόος

Αν μια τεταμένη συζήτηση έχει σχέση με τα οικονομικά , τότε μην την αφήσεις να προκαλέσει ένα σκοτεινό σύννεφο απελπισίας πάνω από τη σχέση σου. Έχεις την ευκαιρία να εξοικονομήσεις χρήματα για μια περιπέτεια, που συγκινεί και εμπνέει και τους δυο σας. Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη… αλλά σίγουρα μπορούν να διευκολύνουν την πραγματοποίηση των ονείρων σας, με το σωστό προγραμματισμό.

ιχθύες

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να εκφράσεις στο σύντροφό σου, όσα σκέφτεσαι και νιώθεις…. ουσιαστικά κι αυθεντικά τώρα. Ο αγαπημένος σου, δεν θα αμφιβάλλει για το γεγονός ότι εννοείς όσα λες. Το γεγονός ότι μπορεί να έχεις και την υποστήριξη του σύμπαντος, για να είναι ακόμη πιο περιγραφικά τα λόγια σου, θα βοηθήσει σημαντικά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments