Lifestyle

Just the 2 of us πρεμιέρα: Μοίρασε “εγκεφαλικά” το σουτιέν της Κάβουρα

Just the 2 of us πρεμιέρα: Μοίρασε “εγκεφαλικά” το σουτιέν της Κάβουρα
Just the 2 of us πρεμιέρα: Ξεκίνησε χθες βράδυ το φαντασμαγορικό σόου του OPEN TV με τα φώτα να πέφτουν στην εκρηκτική εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα.

Just the 2 of us πρεμιέρα: Το πολυαναμενόμενο ξεκίνημα του φαντασμαγορικού μουσικού σόου του OPEN TV είναι γεγονός. Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους τηλεθεατές – δεν υπήρχαν θεατές στο στούντιο λόγω κορωνοιού – δίνοντας την εκκίνηση του νέου προγράμματος του καναλιού. Την παράσταση εκτός από τους διαγωνιζόμενους έκλεψε και η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, Βίκυ Κάβουρα, η οποία φορούσε τα απολύτως απαραίτητα.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας στο πάνω μέρος μονάχα ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν το οποίο προφανώς σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Μπορεί αρκετοί ειδικοί να κατακεραύνωσαν την ηθοποιό, ωστόσο δεδομένα εκείνη κέρδισε την αγάπη του ανδρικού πληθυσμού, ο οποίος βρήκε έναν παραπάνω λόγο να παρακολουθήσει το σόου.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, που έχουν το θάρρος να τραγουδήσουν πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους στο γνωστό celebrity talent show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα γεμίζουν τη σκηνή παρουσιάζοντας μοναδικές εκτελέσεις. Ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης είναι ντυμένος στα μαύρα και τα μέλη της κριτικής επιτροπής παρουσιάστηκαν εξίσου εντυπωσιακά: Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής υπόσχονται απολαυστικές στιγμές.

Τα 14 ζευγάρια των διαγωνιζόμενων είναι: Κώστας Καραφώτης και Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Χρήστος Ζώτος, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, Χριστίνα Βραχάλη και Γιώργος Λιβάνης, Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιάρχος, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και Κρυσταλλία, Ορφέας Παπαδόπουλος και Άρτεμις Ματαφιά, Γιάννης Δρυμωνάκος και Χρύσπα, Νικολέττα Καρρά και Βαλάντης, Χριστίνα Παπά και Κωνσταντίνος Φραντζής, Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Άσπα Τσίνα και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Δέσποινα Ολυμπίου και Γιώργος Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments