Διεθνή

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Τέλος στις συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Τέλος στις συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων
Κορωνοϊός ΗΠΑ: Στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 50 ατόμων προχώρησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού και των αριθμών των νεκρών να αυξάνεται, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε νέα έκτακτα μέτρα. Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ανακοίνωσε πως οι πολιτείες της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και του Κονέκτικατ, απαγορεύουν όλες τις συγκεντρώσεις περισσότερων από 50 ατόμων, σε μια προσπάθεια μείωσης της εξάπλωσης του ιού.

«Η Νέα Υόρκη, το Κονέκτικατ και το Νιου Τζέρσεϊ λαμβάνουν κοινή περιφερειακή δράση για τη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19. Με ισχύ από σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 16 Μαρτίου, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις που ξεπερνούν τα 50 άτομα. Τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, οι κινηματογραφικές αίθουσες έκλεισαν, οι χαρτοπαικτικές λέσχες έκλεισαν επίσης, ενώ για τα εστιατόρια και τα μπαρ θα λειτουργούν όσο έχουν take away και delivery» ανέφερε ο Νεοϋορκέζος κυβερνήτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, τα επιβεβαιωμένα περιστατικά στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει τις 2.500, φτάνοντας τα 2.572, με 51 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορωνοϊού και 12 να έχουν αναρρώσει.

Το προηγούμενο 24ωρο, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιστατικών ήταν λιγότερα από 2.000. Ωστόσο, ο πραγματικός αριθμός του συνόλου των κρουσμάτων ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, καθώς δεν έχουν εξεταστεί όλοι οι ασθενείς. Υπενθυμίζεται, πως την Παρασκευή, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη τη χώρα, εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments