Πολιτική

Υπουργείο Ανάπτυξης κορωνοϊός: «Κατεβάζει ρολά» για 15 ημέρες

Υπουργείο Ανάπτυξης κορωνοϊός: «Κατεβάζει ρολά» για 15 ημέρες
Υπουργείο Ανάπτυξης κορωνοϊός: Αναστέλλονται οι επισκέψεις στο Υπουργείο για τις επόμενες 15 ημέρες υπό τον φόβο νέων θετικών κρουσμάτων στον ιό.

Υπουργείο Ανάπτυξης κορωνοϊός: Αναστέλλονται στο σύνολό τους οι πάσης φύσεως επισκέψεις τις επόμενες 15 ημέρες, στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό:

  • Αναστέλλονται στο σύνολό τους οι πάσης φύσεως επισκέψεις τις επόμενες 15 ημέρες.
  • Αναστέλλεται για το ίδιο χρονικό διάστημα η λειτουργία των υπηρεσιών υποδοχής του κοινού (πρωτόκολλο) με τη φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων. Το κοινό θα εξυπηρετείται ηλεκτρονικά και τα αιτήματα των πολιτών θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση public@mnec.gr.
  • Η αλληλογραφία και τα δέματα που διακινούν οι εταιρείες courier θα παραδίδονται στους αρμόδιους στις κεντρικές εισόδους των κτιρίων του υπουργείου και οι οποίοι θα αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωσή τους.
  • Οι γενικοί γραμματείς σε συνεργασία με τους γενικούς διευθυντές θα λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για τους εργαζόμενους προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός στο υπουργείο.

Επισημαίνεται ακόμη ότι σήμερα ολοκληρώνεται η απολύμανση σε όλους τους χώρους και τα κτίρια του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ τοποθετούνται αντισηπτικά δίπλα στους ανελκυστήρες σε όλους τους ορόφους και σε όλες τις εισόδους των κτιρίων του υπουργείου.

Ο καλπασμός του κορωνοϊού έχει επιφέρει «λουκέτο» στο σύνολο των δημόσιων κτιρίων, ενώ η κυβέρνηση σταδιακά προχωρά και στο κλείσιμο και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, κάτι το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί τη προσεχή Τετάρτη όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments