Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [16/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [16/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Δευτέρα [16/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Δευτέρα [16/03/20].

Κριός

Σήμερα προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας σιγά-σιγά ώστε να μην αγχωθείτε με τις λεπτομέρειες. Αν αισθάνεστε πηγμένοι, κάντε ένα διάλειμμα για να συζητήσετε με το ταίρι σας. Θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

Ταύρος

Όταν αισθάνεστε καλά, φαίνεται. Και τον τελευταίο καιρό μάλλον αισθάνεστε υπέροχα, γιατί σχεδόν λάμπετε. Δεν είναι περίεργο που το ταίρι σας ανυπομονεί να σας δει. Ποτέ δεν ήσασταν πιο γοητευτικοί.

Δίδυμοι

Προσέξτε πώς συμπεριφέρεστε στο ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε ξεκάθαροι αλλά και πάλι να παρεξηγούνται τα λεγόμενα τους. Αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να σιγουρευτείτε ότι θα γίνετε κατανοητοί.

Καρκίνος

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες. Συνεργαστείτε με το ταίρι σας και διεκπεραιώστε όλες σας τις υποχρεώσεις. Όσο νωρίτερα τελειώσετε, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για διασκέδαση.

Λέων

Τις επόμενες μέρες μπορεί να μην έχετε διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές. Αξιοποιήστε αυτό το χρόνο για να μείνετε μέσα και να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για τους δυο σας και αφήστε έξω τον υπόλοιπο κόσμο.

Παρθένος

Οι τελευταίες μέρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για εσάς, αλλά τώρα όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Τώρα που ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει, η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας δεν σας φαίνεται πια τόσο περίεργη.

Ζυγός

Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλλει σήμερα. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας και μετά ξεχάστε τις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαραμίζετε ενέργεια σε πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Σκορπιός

Θέλετε να έχετε τα ηνία, αλλά τώρα χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Αφεθείτε για λίγο στις φροντίδες του/της συντρόφου σας. Πραγματικά χαίρεται να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, για αυτό μην αντιστέκεστε.

Τοξότης

Μετά από μερικές δύσκολες και αγχώδεις μέρες στη δουλειά, όπου οι συνάδερφοί σας προσπαθούν να σας τρελάνουν, έχετε ανάγκη από ένα διάλειμμα. Κάντε λίγη γιόγκα. Θα σας ηρεμήσει και θα σας αναζωογονήσει. Μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Δεν είναι πολύ νωρίς να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες σε ένα σχέδιο που έχετε καταστρώσει με το ταίρι σας. Σήμερα είστε σε θέση να ασχοληθείτε με περίπλοκα θέματα. Τακτοποιήστε τα άμεσα και όταν θα φτάσει η ώρα για την πραγματοποίηση του σχεδίου σας, θα είστε προετοιμασμένοι.

Υδροχόος

Ξαναδείτε τις λεπτομέρειες κάποιου ταξιδιού που έχετε προγραμματίσει με το ταίρι σας, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται. Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να μοιραστεί τις ιδέες του μαζί σας ώστε και οι δύο να μείνετε ικανοποιημένοι.

Ιχθύες

Μετά από μερικές μέρες που αισθανόσασταν χαμένοι στον κόσμο σας, αρχίζετε και πάλι να νιώθετε προσγειωμένοι. Το ταίρι σας παίζει σημαντικό ρόλο για αυτό το αίσθημα ασφάλειας. Πείτε του πόσο σας παρηγορεί η παρουσία του.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments