Διεθνή

Ίντρις Έλμπα: Θετικός στον κορωνοϊό ο ηθοποιός

Ίντρις Έλμπα: Θετικός στον κορωνοϊό ο ηθοποιός
Ίντρις Έλμπα: Θετικός στον φονικό ιό βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα.

Ίντρις Έλμπα: Την είδηση ότι έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό έκανε γνωστή ο ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα. Ο 47χρονος ανέβασε ένα ποστ στο instagram όπου αναφέρει ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε έκανε κι εκείνος την εξέταση. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Στο βίντεο που ανέβασε στο instagram, όπου πίσω του τον παρακολουθεί η σύζυγός του, Σαμπρίνα Ντάουρι, προτρέπει τους followers του να παίρνουν τις απαιτούμενες κοινωνικές αποστάσεις, να πλένουν τα χέρια τους και να παραμένουν σε επιφυλακή, για να μετριάσουν την εξάπλωση του ιού.

“Σήμερα το πρωί πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και βρέθηκα θετικός στον Covid-19. Δυστυχώς. Νιώθω καλά, δεν έχω μέχρι στιγμής συμπτώματα, είμαι σε καραντίνα από τη στιγμή που έκανα το τεστ την περασμένη Παρασκευή για να μην κολλήσω κάποιον άλλο. Είναι σοβαρό, πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις, να μείνουμε στο σπίτι, παιδιά να πλένουμε τα χέρια μας. Υπάρχουν άνθρωποι έξω που δεν έχουν συμπτώματα και αυτό μπορεί να εξαπλώσει τον ιό. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να νιώσουμε αλληλεγγύη, να πράξουμε το σωστό ο ένας για τον άλλο… Θα σας ενημερώνω για το πώς τα πάω. Μην πανικοβάλλεστε” ανακοίνωσε ο ίδιος.

Θετικός στον κορωνοϊό πρωταγωνιστής του Game Of Thrones:

Ο Έλμπα όμως δεν είναι ο μόνος που ανακοίνωσε πως νοσεί καθώς  ένα από τα τελευταία κρούσματα είναι μέλος του Game Of Thrones. Για την ακρίβεια πρόκειται για έναν από τους πρωταγωνιστές στις τελευταίες σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Πρόκειται για τον Νορβηγό, Κρίστοφερ Χίβγιου που στη σειρά υποδύθηκε τον Τόρμουντ. Ο 41χρονος ηθοποιός γνωστοποίησε ο ίδιος ότι είναι φορέας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Αρχικά ανέφερε ότι βρίσκεται στην πατρίδα του και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι εκείνος και η οικογένεια του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

«Είμαι καλά στην υγεία μου, έχω μόνο κάποια συμπτώματα κρυώματος. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο εξαιτίας αυτού του ιού.  Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Να πλένετε τα χέρια σας, να κρατάτε αποστάσεις 1.5 μέτρο από τους άλλους και να μένετε σε καραντίνα για να μην εξαπλωθεί ο ιός», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments