Αθλητισμός

Σοκ από τον κορωνοϊό στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σοκ από τον κορωνοϊό στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στην Ισπανία και χτύπησε την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τις τελευταίες ημέρες ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στην Ισπανία. Στη χώρα υπάρχουν περισσότερα από 10.000 καταγεγραμμένα κρούσματα και η πιο πρόσφατη ενημέρωση μιλούσε για 491 νεκρούς. Σε όλο τον κόσμο ο ιός έχει χτυπήσει και αρκετούς ανθρώπους του αθλητισμού. Το ίδιο συνέβη και στην Ιβηρική χώρα. Ένα από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν ανήκει στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα. Αυτός είναι ο Λορένζο Σανθ. Ο έμπειρος παράγοντας ήταν πρόεδρος της “Βασίλισσας” από το 1995 μέχρι το 2000. Ο 76χρονος που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες που χτυπάει ο κορωνοϊός, ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας του ιού.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Ο Σανθ βοήθησε στο να γιγαντωθεί ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Επί των ημερών του η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε δυο Τσάμπιονς Λιγκ. Το 7ο και το 8 κύπελλο πρωταθλητριών που έχει στην τροπαιοθήκη της.

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα των Ισπανών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments