Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [20/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [20/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [20/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [20/03/20].

κριός

Μια ευχάριστη έκπληξη θα σου παρουσιαστεί. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να επανασυνδεθείς με κάποιον από το παρελθόν σου, για τον οποίο πιθανότατα θα χαρείς να ακούσεις νέα του. Αν είσαι σε σχέση, θα συνειδητοποιήσεις, πόσο δυνατά συνδέεται με το παρελθόν, ο εραστής σου – και με πόσο συγκινητικό τρόπο.

ταύρος

Δεν θα χρειαστείς πολλά λόγια ενθάρρυνσης από το ταίρι σου, για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σου και ν’ αναλάβεις δράση, για ό,τι σ’ έκανε να διστάζεις. Η πρωτοβουλία σου, μπορεί επίσης να αλλάξει ή να μεταμορφώσει τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι. Αυτό από μόνο του, θα σε κάνει να αισθανθείς πιο εμπνευσμένη και σίγουρη. Το αίσθημα ότι θα έχουν μια ευχάριστη επίδραση στην ερωτική σου ζωή, είναι υπέροχο. Έτσι όλοι βγαίνετε τελικά κερδισμένοι.

δίδυμοι

Ίσως πρέπει να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την ερωτική σου ζωή, με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή φιλοδοξίες. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί οι εργασιακές σου δεσμεύσεις να αναχαιτίσουν τη διασκέδαση και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις πως ο αγαπημένος σου νιώθει παραμελημένος ή αγνοημένος λόγω της δικής σου εστίασης σε άλλα θέματα. Μια συζήτηση για την αποκατάσταση αυτής της ανισορροπίας, θα μπορούσε να φέρει μια γρήγορη λύση. Συζητήστε μεταξύ σας τώρα, όχι αργότερα.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Αντιμετωπίζοντας τους ενοχλητικούς περισπασμούς της ερωτικής σου ζωής, θα νιώσεις μια αίσθηση ανακούφισης και αναζωογόνησης. Μπορείς να απενεργοποιήσεις το κινητό σου, για να εστιάσεις την προσοχή σου αποκλειστικά στον αγαπημένο σου. Αν προγραμματίσεις σωστά τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου, θα μπορέσεις να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις με το σύντροφό σου. Η ερωτική σου ζωή, απαιτεί προσοχή τώρα – και είναι σημαντικό να λάβεις σοβαρά υπόψη, την απαίτησή της.

λέων

Οι συμβουλές βοήθειας ή υποστήριξης προς τον αγαπημένο σου, ωφελεί κι εσένα. Η συζήτηση για ένα θέμα που προβληματίζει το ταίρι σου, θα αναδείξει κάτι που χρειάζεται βελτίωση στην προσωπική σου ζωή. Βρείτε τρόπο λοιπόν, να βελτιώσετε ή να αλλάξετε την παρούσα κατάσταση, μαζί.

παρθένος

Το αίσθημα της εξαιρετικής ευαισθησίας, σου δίνει την ευκαιρία να κοιτάξεις προσεκτικά και να αντιμετωπίσεις σκέψεις και συναισθήματα που είναι βαθιά μέσα σου. Το καθήκον, μπορεί να σε καλεί σε πιο κοσμικές περιοχές της ζωής σου, αλλά πιέζει ταυτόχρονα άλλους τομείς. Το να διοχετεύεις την ενέργειά σου σποραδικά, βοηθάει ώστε να συνεχίζει να δυναμώνει ένα ευαίσθητο ζήτημα. Ίσως ήρθε η ώρα να βγάλεις από μέσα σου, ό,τι σε πιέζει.

ζυγός

Αυτό το διάστημα, μπορείς να είσαι πιο ευέλικτη με τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αποδέξου κοινωνικές προσκλήσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε θ’ ανακαλύψεις πως ο αγαπημένος σου, θέλει να σε απομακρύνει από μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης… Πιθανό βέβαια, να συμβεί και το αντίστροφό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο εφησυχασμός στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να χρειαστεί τρόπους αντιμετώπισης.

σκορπιός

Ένα κοινό συμφέρον, μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας σχέσης αν είσαι ελεύθερη, ή να ενισχύσει τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένη. Η συζήτηση για κάτι κοινό μ’ αυτόν που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει ταχύτερα, θα οδηγήσει σε ουσιαστικότερες συζητήσεις, απ’ αυτές που αναμενόταν. Αυτό μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μιας καινούργιας συνεργασίας ώστε να βάλετε τα κεφάλια σας μαζί, για να σκεφτείτε πώς θα τα καταφέρετε.

τοξότης

Αν αντιλήφθηκες πως ορισμένες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, στερούνται ουσίας, τότε αυτό φαίνεται πως θ’ αλλάξει σύντομα. Φαίνεται ότι μια προθυμία να απομακρυνθούν οι λεπτότητες και από τις δύο πλευρές, θα οδηγήσει σε ορισμένες σκέψεις! Ενδεχομένως μάλιστα, να φανερώσει συναισθήματα που ήταν βαθιά κρυμμένα μέσα σας. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Αν επαναλαμβάνατε μια συζήτηση με το ταίρι σου χωρίς να καταλήγετε πουθενά, τώρα θα υπάρξει μια βαθιά ανταλλαγή μεταξύ σας. Αυτό μπορεί να απαιτήσει μια κοινή προσπάθεια, για να εστιάσετε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε μάλιστα να είναι ο καταλύτης για κάποιες κρυφές σκέψεις ή συναισθήματα που τώρα αναδύονται. Η επικοινωνιακή πρόοδος εξαρτάται κι από τους δυο σας. Πρέπει να ψάξετε βαθιά μέσα σας για να εκφράσετε όσα σκέφτεστε κι αισθάνεστε. Ακόμη και ένα μικρό κομμάτι να δείξετε που θα είναι πιο ευάλωτο, θα είναι το εισιτήριό σας, για βελτιωμένα επίπεδα πάθους.

υδροχόος

Αν άρχισες να βλέπεις πρόοδο σε μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής, που είχες εγκαταλείψει την ελπίδα, τότε αυτό θα σηματοδοτήσει την αρχή της απελευθέρωσής σου, από ορισμένες αρνητικές πεποιθήσεις. Όπου ένιωσες πως παραιτείσαι από ένα επιθυμητό ρομαντικό σενάριο, θα δεις πως η πίστη σου, θ’ αποκατασταθεί. Αν αυτή η ερώτηση αιωρείται για το τι άλλο θα μπορούσε να ανακαλυφθεί ή να βελτιωθεί, τότε άνοιξε το μυαλό σου στις δυνατότητες, που προσπαθείς τώρα να προσελκύσεις.

ιχθύες

Δεν θα έχεις καμιά αμφιβολία για το πώς ο αγαπημένος σου, παρουσιάζει το δικό του τρόπο, για ένα κοινό σας σχέδιο. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσεις, πως δε βλέπει τίποτα πρακτικό, στις δικές σου ιδέες. Ευτυχώς όμως, που βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να επιβάλλετε βιαστικούς κανόνες. Και οι δύο είστε αποφασισμένοι, αλλά με το δικό σας τρόπο. Αυτό το πάθος, μπορεί να διοχετευθεί πιο παραγωγικά ή ευχάριστα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments