Πολιτική

Κορωνοϊός – Καρανίκας: Επίθεση Καρανίκα στην κυβέρνηση

Κορωνοϊός – Καρανίκας: Επίθεση Καρανίκα στην κυβέρνηση
Κορωνοϊός - Καρανίκας: "Αν όσοι που πήγαν στα χωριά τους πεθάνουν θα φταίει η κυβέρνηση" λέει ο άλλοτε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ύστερα από "αφωνία" μηνών επέλεξε να επιτεθεί στην κυβέρνηση για τα μέτρα απέναντι στον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός – Καρανίκας: Εμφανίστηκε μέσω social media ο άλλοτε μπάρμαν και σερβιτόρος Νίκος Καρανίκας, ο οποίος εν μια νυκτί έγινε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου επι πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, για να επιτεθεί στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της απέναντι στον κορωνοϊό.

Ο κ. Καρανίκας ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει το pagenews.gr άνοιξε εταιρεία και δίνει συμβουλές σε επιχειρήσεις ενώ συμβουλεύει και για τη φαρμακευτική κάνναβη, βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, κι ενώ η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνει κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο Νίκος Καρανίκας μέσω του λογαριασμού του στο facebook ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία κατέστρεψε τη Δημόσια Υγεία, αλλά ξεχνάει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο που ανέλαβε την εξουσία, ενώ πριν αρμόδιος υφυπουργός ήταν ο φίλος του Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Καρανίκας σε ένα παραλήρημά του  στο διαδίκτυο αντί να πάρει παράδειγμα από τον αρχηγό του κόμματός του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έχει κρατήσει μια υπεύθυνη στάση απέναντι στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει όχι μόνο η χώρα αλλά ο κόσμος όλος, επιτίθεται στον πρωθυπουργό για τα μέτρα προστασίας που έχει πάρει η κυβέρνηση για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρανίκας ανέφερε στο facebook: “Ο Μητσοτάκης, στο διάγγελμα του, μας είπε δηλαδή ότι αν πάμε στα χωριά μας και πάθουμε κάτι (Covid19), θα πεθάνουμε, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για νοσηλεία, δημόσια και αξιόπιστη.

Το είπε, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν άφησε τίποτα όρθιο από την Δημόσια Υγεία όσο κυβερνούσε η ΝΔ και τώρα δεν υπάρχει δημόσια περίθαλψη. Διέλυσε την Δημόσια Υγεία, μαζί με τον Σαμαρά, σε όλη την Ελλάδα και βασικά στην πολυπόθητη και περιβόητη νησιωτική Ελλάδα και στην επαρχία. Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε Δημόσια Υγεία σε όλες τις μεγάλες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα και αντιμετωπίζουμε τον ιό.

Καμία εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη – ΝΔΟ Μητσοτάκης, στο διάγγελμα του, μας είπε δηλαδή ότι αν πάμε στα χωριά μας και…

Gepostet von Νίκος Καρανίκας am Freitag, 20. März 2020

Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε ταμείο 35 δισεκατομμύρια και οχι δις ψέματα όπως ο Μητσοτάκης. Όμως, δυστυχώς, δεν εμπιστευόμαστε τον Μητσοτάκη-ΝΔ γιατί μας χρεοκόπησαν μια φορά και μέσα σε ένα τετράμηνο και πριν τον Κορονοϊό πήγαν την ανάπτυξη από 2,8% στο 1% .

Επίσης, σε αντίθεση με την Ισπανία και τις υπόλοιπες χώρες, για την σημερινή κρίση δίνει ψυχούλα στην κοινωνία. Με σκοπό να λεηλατήσουν, όπως και πριν, όπως ξέρουν και έμαθαν, το υπόλοιπο ταμείο με εργολαβίες για το σόι τους και όχι για την κοινωνία που υποφέρει. Να μην το επιτρέψουμε. Να μην τους δώσουμε την εμπιστοσύνη μας, γιατί θα μας διαλύσουν, όπως και πριν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments