Video

Εσείς πόσα τετράγωνα βλέπετε – Το 96% των ανθρώπων απαντά λάθος [vid]

Εσείς πόσα τετράγωνα βλέπετε – Το 96% των ανθρώπων απαντά λάθος [vid]
Τετράγωνα: Εσείς πόσα βλέπετε στο βίντεο; Μην βιαστείτε να δώσετε την απάντηση, γιατί θα είστε στο 96% των ανθρώπων που έκαναν... λάθος!

Τετράγωνα: Από… σπαζοκεφαλιές, άλλο τίποτα στο διαδίκτυο. Μια βόλτα στο Youtube θα σας φέρει μπροστά σε εκατομμύρια γρίφους και εικόνες οι οποίες ξεγελούν, εάν τις δεις με γυμνό μάτι. Όπως η παρακάτω, η οποία έχει στείλει… στον κουβά το 96% των ανθρώπων που την είδαν και βιάστηκαν να απαντήσουν. Εσείς πόσα τετράγωνα βλέπετε στην οθόνη σας; Υπενθυμίζουμε, μην βιαστείτε να απαντήσετε, εάν θέλετε να βρεθείτε στο 4% των ανθρώπων που δεν λάθεψαν. Εσείς μπορείτε να μετρήσετε σωστά; Αν θεωρείτε ότι ναι, μπορείτε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παρατηρητικότητά σας.

Το παραπάνω τεστ θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα που υπάρχουν στο Youtube. Το βίντεο έχει εξαψήφιο αριθμό προβολών, ενώ στα σχόλια, όσοι δοκίμασαν την τύχη τους, προσπαθούν να βρουν… άκρη με τους υπόλοιπους, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που “γκρινιάζουν” για το επίπεδο δυσκολίας της εν λόγω σπαζοκεφαλιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments