Αθλητισμός

Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης: Σκέψεις επιστροφής του επιχειρηματία στους “Πάνθηρες”

Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης: Σκέψεις επιστροφής του επιχειρηματία στους “Πάνθηρες”
Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης: Γερά στον αθλητισμό φαίνεται πως μπαίνει και πάλι ο γνωστός επιχειρηματίας, με τις σκέψεις του για επιστροφή του στα διοικητικά της ομάδας της Νέας Σμύρνης να φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης: “Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται” και για τον Κωνσταντίνο Τσακίρη φαίνεται πως ισχύει πέρα ως πέρα. Ο γνωστός επιχειρηματίας επί σειρά ετών ηγήθηκε στα διοικητικά του Πανιωνίου, εν συνεχεία διέκοψε την ενασχόληση του, όμως τώρα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον τόπο του… εγκλήματος.

Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη ζει μία από τις πιο δύσκολες σεζόν των τελευταίων ετών, καθώς μπαίνει στη μάχη των πλέι οφς με σαφές μειονέκτημα με τον σύλλογο να φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό την δεύτερη τη τάξη ποδοσφαιρική επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης μπαίνει σε σκέψεις επιστροφής στη δράση, καθώς όπως αναφέρεται δεν αποκλείεται να αναλάβει τον σύλλογο σε περίπτωση που αυτός δεν αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης συνεχίζει και ασχολείται με τον αθλητισμό καθώς μαζί με τον Λάμπρο Χούτο εκπροσωπεί αθλητές. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που εδώ και καιρό σκέφτεται έντονα την επιστροφή του στα διοικητικά βοηθώντας την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο Πανιώνιος διαχρονικά περνά δύσκολα, ζώντας παραδοσιακά από τις ακαδημίες του και τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών στους θεωρητικά “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχει να υπερηφανεύεται για αρκετές εξ αυτών τα περασμένα χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments