Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κορωνοϊός: “Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μεταδώσει τον ιό”

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κορωνοϊός: “Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μεταδώσει τον ιό”
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κορωνοϊός: Το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του Twitter έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη όσον αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας και την προσπάθεια καταπολέμησης της εξάπλωσης του φονικού ιού.

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κορωνοϊός: Από σήμερα στις 6 το πρωί η κυβέρνηση έβαλε μπροστά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας πραγματοποιώντας την έσχατη προσπάθεια καταπολέμησης της εξάπλωσης του ιού στη χώρα. Όπως τόνισε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό διάγγελμα, τον λόγο για την ορθή λειτουργία του μέτρου παίρνει η αστυνομία, η οποία θα παρακολουθεί αν οι Έλληνες πολίτες το τηρούν και δεν συνεχίζουν να πράττουν εις βάρος του συνόλου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με ανάρτηση στο προσωπικό του Twitter έδωσε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας από μεριάς του πως οι αρχές θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βγει εις πέρας αυτή η ομολογουμένως δύσκολη αποστολή. «Και σε αυτόν τον αγώνα που δίνει η Ελληνική Αστυνομία δεν θα υπάρξει αδύναμος κρίκος. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μεταδώσει ανεύθυνα τον ιό. Εμείς θα κρατήσουμε την αλυσίδα της κοινωνίας στέρεη και ακέραιη» γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Τα μέτρα που ξεκίνησε να εφαρμόζει η Ελληνική Αστυνομία από τις 6 το πρωί

  • Αυστηρούς ελέγχους σε όλη τη χώρα από αυξημένες περιπολίες αστυνομικών, οι οποίοι, εκτός από την επιβολή του προστίμου των 150 ευρώ που προβλέπεται για τους παραβάτες, θα επιβάλλουν και σοβαρότερες ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται από άλλες διατάξεις και επιφέρουν ακόμα και αυτόφωρα αδικήματα.
  • Θα υπάρχει επιτήρηση από αέρος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από ελικόπτερα της αστυνομίας και drone, από τα οποία θα ενημερώνονται οι επίγειες δυνάμεις και θα επεμβαίνουν για την βεβαίωση των παραβάσεων και την επιβολή των κυρώσεων.
  • Στα διόδια θα υπάρχουν πάρα πολύ αυστηροί έλεγχοι και όσοι προσπαθήσουν να περάσουν χωρίς να έχουν την ειδική άδεια θα υποχρεώνονται σε αναστροφή και επιστροφή στα σπίτια τους, συν το πρόστιμο των 150 ευρώ. Ή των άλλων κυρώσεων που προβλέπονται ανάλογα με την περίπτωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments