Ελλάδα

Ελληνική σημαία Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Tο σύμβολο της πατρίδας μας σκέπασε το δημαρχείο της περιοχής

Ελληνική σημαία Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Tο σύμβολο της πατρίδας μας σκέπασε το δημαρχείο της περιοχής
Ελληνική σημαία Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης: Φόρο τιμής στον αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία απέδωσε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης με μια τεράστια σημαία να δεσπόζει στο δημαρχείο της περιοχής.

Ελληνική σημαία Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Ως ένδειξη τιμής στον αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία, μία γιγαντιαία γαλανόλευκη σημαία σκέπασε και φέτος  το δημαρχείο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Ειδικότερα ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης σε μήνυμα μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφιέρωσε την σημαία στους σύγχρονους ήρωες που εργάζονται στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και στις ένοπλες δυνάμεις που προστατεύουν τα σύνορα στον Έβρο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλους!Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ντύσαμε το Δημαρχείο μας με την μεγαλύτερη Ελληνική σημαία, ως φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωες του 1821. Φέτος η σημαία μας είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που με αυτοθυσία δίνουν την μάχη εναντίον του κορωνοϊού, σ εσάς που μένετε στο σπίτι σας αλλά και τα παιδιά μας που φυλάττουν θερμοπύλες στον Εβρο.Σε όλους τους σύγχρονους ήρωες μας!Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Gepostet von Γιάννης Κωνσταντάτος am Dienstag, 24. März 2020

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ντύσαμε το δημαρχείο μας με την μεγαλύτερη Ελληνική σημαία, τιμή στη μνήμη των πεσόντων ηρώων του 1821. Φέτος όμως ο Δήμος μας, την σημαία αυτή την αφιερώνει, στους σύγχρονους ήρωες που εργάζονται στα Νοσοκομεία της χώρας, στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου, στο Βοήθεια στο Σπίτι, στα παιδιά μας στο Έβρο που φυλάττουν Θερμοπύλες, σε όλους εσάς στην κάθε Ελληνίδα και στον κάθε Έλληνα που μένει στο σπίτι για να φυλάξει τον εαυτό του και να προστατέψει την Ελληνική κοινωνία.

Όλοι μαζί ως σύγχρονοι ήρωες θα νικήσουμε και αυτό τον εχθρό, όπως ξέρει ο Ελληνικός λαός να αγωνίζεται και να νικάει, με πίστη, με όραμα, με αλληλεγγύη. Από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης τα Χρόνια μας Πολλά σε όλη την Ελλάδα, καταλήγει το μήνυμα του δημάρχου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments