Video

Αν νομίζεις ότι πλένεις τα χέρια σου σωστά πρέπει να δεις αυτό το video

Αν νομίζεις ότι πλένεις τα χέρια σου σωστά πρέπει να δεις αυτό το video
Σε κάθε χώρα, οι υγειονομικές αρχές καλούν τους πολίτες να ακολουθούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής, καθώς είναι η πιο αποτελεσματική άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό.

Για να προστατέψει ο καθένας τον εαυτό του και τους γύρω του, η πιο σημαντική κίνηση που πρέπει να κάνει κάθε μέρα και όλη μέρα είναι να πλένει καλά τα χέρια του. Ένα νέο βίντεο αποδεικνύει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του απλού και του σχολαστικού πλυσίματος. Σε αυτό, φαίνεται ένα άτομο που φορά λευκά γάντια μιας χρήσης να εφαρμόζει μία μικρή ποσότητα μαύρης μπογιάς σε αυτά. Στη συνέχεια κινεί τα χέρια του σαν να τα πλένει. Ξεκινά τρίβοντας τις παλάμες, εν συνεχεία το πάνω μέρος των χεριών, ανάμεσα στα δάχτυλα, και αργότερα τις άκρες των δαχτύλων, τον αντίχειρα, αλλά και το σημείο προς τους καρπούς.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral στο Twitter καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 160.000 likes αλλά και 147.000 σχόλια.

Σε κάθε στάδιο διακρίνεται ποια σημεία διατηρούνται ανέπαφα από την μπογιά. Στο τέλος του βίντεο ωστόσο, κάθε μέρος των γαντιών έχει καλυφθεί με αυτή, γεγονός που αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι να πλένει κανείς με σχολαστικότητα τα χέρια του για την πρόληψη της εξάπλωσης των μικροβίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments