Ελλάδα

Κορωνοϊος Ελλάδα: 21ος νεκρός στη χώρα μας

Κορωνοϊος Ελλάδα: 21ος νεκρός στη χώρα μας
Κορωνοϊος Ελλάδα: Άλλος ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από τον ιό ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 21.

Κορωνοϊος Ελλάδα: Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος στην Ξάνθη, θύμα του ιού στη χώρα μας. Πρόκειται για άντρα προχωρημένης ηλικίας από την περιοχή του Δήμου Μύκης. Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. “Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη της Ξάνθης έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια. Όπως είναι λογικό πρώτος θάνατος έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους καθώς πρόσφατα ξεκίνησε μια δημόσια συζήτηση στην περιοχή αναφορικά με κατοίκους της Ξάνθης που επιστρέφουν από το εξωτερικό και το ποσό καλά ενημερωμένοι είναι για την εφαρμογή της καραντίνας.

Ανησυχία για τους επαναπατρισμούς

Σύμφωνα με το xanthinea.gr υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που έχουν μεταναστεύσει σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ιταλία για απασχόληση και αρκετοί εξ’ αυτών έχουν επιστρέψει ήδη στην Ξάνθη τις τελευταίες ημέρες.Από την μεριά του ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα επαγρύπνησης των κατοίκων της περιοχής, μέσω ανακοινώσεων που εκδίδει σχεδόν καθημερινά. Μεταξύ άλλων ζητά την πλήρη τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού στην περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments