Lifestyle

Κρατερός Κατσούλης: “Λύγισε” ο παρουσιαστής στο αντίο στον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Κρατερός Κατσούλης: “Λύγισε” ο παρουσιαστής στο αντίο στον Πάνο Χατζηκουτσέλη
Κρατερός Κατσούλης: Συναισθηματικά φορτισμένος παρουσιάστηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του πρωινού του Star, "Στη Φωλιά των Κου Κου" κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού του στον Πάνο Χατζηκουτσέλη.

Κρατερός Κατσούλης: Η απώλεια του Πάνο Χατζηκουτσέλη έπεσε ως “κεραυνός εν αιθρία” στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. Ο γνωστός ηθοποιός “έφυγε” σε ηλικία 74 ετών, με την είδηση να φέρνει στο φως ο καλός του φίλος, Άγγελος Πυριόχος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης αρκετοί συνάδελφοι του ηθοποιού μίλησαν τονίζοντας πως ο Πάνος Χατζηκουτσέλης ήταν εκτός από σπουδαίος στην υποκριτική εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Κρατερός Κατσούλης μέσω της εκπομπής του στην τηλεόραση του Star θέλησε να πει δύο λόγια για τον φίλο του και συνάδελφο, Πάνο Χατζηκουτσέλη δείχνοντας το πόσο πολύ τον εκτιμούσε.

“Στις 21 Μαρτίου έφυγε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 74 ετών από ανακοπή καρδιάς. Την ανακοίνωση έκανε ο Άγγελος Πυριόχος, χρόνια φίλος του Πάνου και συνεργάτης. Εγώ τον αποχαιρέτησα στα δικά μου social media.

Ο Πάνος για μένα υπήρξε ο πρώτος πρώτος δάσκαλος πριν τις σχολές, πριν από οτιδήποτε, σε μια ηλικία 17 – 18 ετών, γιατί τύχαινε να είναι οικογενειακός φίλος και συνεργάτης της μητέρας μου σε παιδικές εκπομπές τότε. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά γλυκός, βαθιά ευγενής, με ένα ασύλληπτο χιούμορ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα με τα μέτρα που απαιτούνται, μέχρι 10 άτομα. Πάνο αγαπημένε μου, καλό ταξίδι! Ευχαριστώ πολύ!”, είπε λυγίζοντας στον αέρα ο Κρατερός Κατσούλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments