Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Βάζει τέλος στα κλειστά συμβόλαια

ΠΑΟΚ: Βάζει τέλος στα κλειστά συμβόλαια
ΠΑΟΚ: Αλλάζει τακτική η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα συμβόλαια της και δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

ΠΑΟΚ: Τα τελευταία χρόνια ο “δικέφαλος του βορά” δεν έχει τσιγκουνευτεί καθόλου τα χρήματα που δίνει για ποδοσφαιριστές. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν δώσει αρκετά χρήματα για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στις μεταγραφές δεν υπάρχει εγγύηση ούτε…κάρτα αλλαγής και ακόμα και ένας ικανός ποδοσφαιριστής με καλό βιογραφικό μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν έρθει αρκετές φορές αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να μπορεί να ξεφορτωθεί ένα βαρύ συμβόλαιο. Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αρχικά από την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και φυσικά από τον τύπο του συμβολαίου.

Τέλος τα κλειστά συμβόλαια

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνήθιζαν να προσφέρουν πολυετή και κλειστά συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές. Αυτό έχει μια λογική γιατί η ομάδα “δένει” για τα καλά έναν ποδοσφαιριστή. Ωστόσο όταν μιλάμε για παίκτες που έχουν περάσει τα 30 τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα ένας παίκτης μπορεί πιο εύκολα να “κάτσει” σε ένα μεγάλο συμβόλαιο αν πλησιάζει στη δύση της καριέρας του.

Αυτό το καθεστώς πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον.Η πρόθεση που υπάρχει είναι η προσφορά συμβολαίων μικρότερης χρονικής διάρκειας, με πολλά μπόνους επίτευξης στόχων και όρια συμμετοχών για αυτόματη ανανέωση. Αυτή η αλλαγή για συμβεί προκειμένου οι παίκτες να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να προσφέρουν, αλλά και να κερδίσουν με την απόδοσή τους την ανανέωση για την επόμενη χρονιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments