Ελλάδα

Χανιά μητέρα αυτοκίνητο: Έβαλε την 6χρονη κόρη της στο πορτ – μπαγκάζ

Χανιά μητέρα αυτοκίνητο: Έβαλε την 6χρονη κόρη της στο πορτ – μπαγκάζ
Χανιά μητέρα αυτοκίνητο: Η 53χρονη μητέρα έβαλε το παιδί της στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου της καθώς ο αριθμός των επιβατών υπερέβαινε του κανονικού.

Χανιά μητέρα αυτοκίνητο: Διέξοδο στους νόμους του κράτους θέλησε να βρει μια μητέρα η οποία για να αποφύγει τις επιπτώσεις του νόμου, έβαλε το παιδί της στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το flash.gr o λόγος που το έκανε αυτό ήταν το γεγονός πως ο αριθμός των επιβατών στο αυτοκίνητό της υπερέβαινε κατά ένα άτομο το επιτρεπτό, και έτσι έβαλε την 6χρονη κόρη της στο πίσω μέρος του αμαξιού της.

Ωστόσο μάρτυρας αντιλήφθηκε τη συγκεκριμένη πράξη της μητέρας και το δήλωσε στην αστυνομία με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν το αυτοκίνητο της γυναίκας την οποία και συνέλαβαν. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της σύλληψής της η 53χρονη είχε στο αυτοκίνητό της εκτός από τη φίλη της, τον 10χρονο γιο της αλλά και την 6χρονη κόρη της στο πορτμπαγκάζ. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments