Ελλάδα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα στις 18:45

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα στις 18:45
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 18:45 πριν την έναρξη της Ακολουθίας των Δ΄ Χαιρετισμών.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στη μονή των Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας βρίσκεται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Εκεί έγινε και η εγγραφή του τηλεοπτικού μηνύματος το οποίο απευθύνει προς τους Έλληνες. Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έχει ζητήσει από την Κυβέρνηση να εξετάσει το ενδεχόμενο να επιτραπεί σε όλους τους ναούς της χώρας να λειτουργούν κανονικά κεκλεισμένων των θυρών, ανταποκρίθηκε στις επίμονες οχλήσεις πολλών μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος που τις τελευταίες ημέρες του ζητούσαν ισχυρότερη παρουσία για την ενίσχυση του φρονήματος των πιστών.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν θα περιέχει αιχμές ή τοποθέτηση για τις αποφάσεις του κράτους σε σχέση με τη λειτουργία των ναών.

Η πρόθεση του Μακαριωτάτου έγινε γνωστή και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο facebook o δημοσιογράφος του Star Κεντρικης Ελλαδας Θανάσης Μερτζάνης και ο οπερατέρ Πάνος Πραγιάννης μετά την μαγνητοσκόπηση του μηνύματος:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments