Διεθνή

Κορωνοϊός Βρετανία υπουργός Υγείας: Θετικός και ο Ματ Χάνκοκ

Κορωνοϊός Βρετανία υπουργός Υγείας: Θετικός και ο Ματ Χάνκοκ
Κορωνοϊός Βρετανία υπουργός Υγείας: Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε και ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ.

Κορωνοϊός Βρετανία υπουργός Υγείας: Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ, αποτελώντας το δεύτερο κρούσματα του ιού ανάμεσα στα μέλη της βρετανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ίδιος έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Λίγο νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι θετικός στον COVID-19 είναι και ο Μπόρις Τζόνσον, πρωθυπουργός της χώρας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του και αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα. «Έπειτα από ήπια συμπτώματα που παρουσίασε χθες, ο πρωθυπουργός έκανε τεστ για τον κορωνοϊό», αναφέρει εκπρόσωπος της κυβέρνησης. «Το τεστ βγήκε θέτικο και ο πρωθυπουργός απομονώθηκε στην Downing Street».

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφάνισα ήπια συμπτώματα, πυρετό και επίμονο βήχα και με τη συμβουλή του γιατρού μου υποβλήθηκα σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό για κορωνοϊό. Χάρη στην μαγεία της μοντέρνας τεχνολογίας θα συνεχίσω να ηγούμαι της εθνικής μάχης απέναντι στον ιό» είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός και τόνισε για άλλη μια φορά ότι η παραμονή στο σπίτι είναι δομικό στοιχείο για την ανακοπή της διασποράς του ιού. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εθελοντικά σε καραντίνα, αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της κυβερνητικής στρατηγικής μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς μαχόμαστε κατά αυτού του ιού» έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments