Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: Νέες προσλήψεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης

ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: Νέες προσλήψεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: Δείτε ποιοι δήμοι και φορείς θα προχωρήσουν σε άμεσες προσλήψεις προσωπικού.

ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε δύο φορείς. Συνολικά θα διατεθούν 495 θέσεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ). Πρόκειται για το Δήμο Αθηναίων (400 θέσεις) και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο».

Οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων:

  • Δήμος Αθηναίων (30/3)
  • Ψ. Ν. Αθηνών «Δρομοκαΐτειο» (30/3)

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η συμπλήρωση της αίτησης, προκειμένου ν΄ αξιοποιηθούν όλα τα προσόντα των υποψηφίων και να αποφευχθούν πιθανά λάθη. Η επαγγελματική υπηρεσία συμπλήρωσης αιτήσεων weconsult ενημερώνει ότι – τηρώντας τα πλέον αυστηρά μέτρα για την δημόσια υγεία – καταρτίζει και τις αιτήσεις των υποψηφίων για την προκηρύξεις στο Δήμο Αθηναίων και Ψ. Ν. Αθηνών «Δρομοκαΐτειο». Αρκεί οι ενδιαφερόμενοι – απ΄ όλη την Ελλάδα – να επικοινωνήσουν έγκαιρα. Τηλεφωνήστε τώρα: 211 9555050 ή 211 9555060.

Αιτήσεις για το Ψ. Ν. Αθηνών «Δρομοκαΐτειο»:

Την πρόσληψη 95 υπαλλήλων προωθεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών «Δρομοκαΐτειο». Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις του μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Αιτήσεις για 400 προσλήψεις στο Δήμο Αθήνας:

Την πρόσληψη, με διαδικασίες εξπρές, νέων υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Αθηναίων. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 30 Μαρτίου 2020. Το νέο προσωπικό 24 διαφορετικών ειδικοτήτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) θα προσληφθεί για να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments