Ελλάδα

Μενίδι: Νέα έκρηξη σε ATM τα ξημερώματα

Μενίδι: Νέα έκρηξη σε ATM τα ξημερώματα
Μενίδι: Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Μενίδι: Νέα έκρηξη σε ATM σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες προκάλεσαν -με άγνωστο τρόπο- την έκρηξη, άρπαξαν κασετίνες με μεγάλο χρηματικό ποσό και έγιναν καπνός. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Μαρτίου γνωστοποιήθηκε ακόμη μια ανατίναξη ΑΤΜ στην Πεντέλη. Ειδικότερα, άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν ΑΤΜ της Πεντέλης κοντά σε πλατεία, οι δράστες όπως αναφέρεται αφού τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, ανατίναξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πεντέλη και προσπάθησαν να πάρουν τα χρήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες δεν κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα, ενώ κάτοικοι της περιοχής μόλις άκουσαν την έκρηξη ξύπνησαν έντρομοι και τους είδαν να διαφεύγουν με ένα σπορ αυτοκίνητο. astunomia11-1200x640

Το βίντεο της καταστροφικής επίθεσης ήδη έχει δοθεί στην αστυνομία, με τις αρχές να βρίσκονται στη διαδικασία αναγνώρισης των προσώπων των δραστών προκειμένου να προβούν στην αναζήτησή τους. Τα ΑΤΜ είναι ο νούμερο ένα στόχος των κακοποιών καθώς δεν φυλάσσονται, αντιθέτως είναι εκτεθειμένα και μπορούν κάλλιστα στο στόχαστρο. Καθημερινά οι εκρήξεις διαδέχονται η μία την άλλη με την αστυνομία να καταγράφει τα περιστατικά και αρκετές φορές να φθάνει επιτυχώς σε αίσιο τέλος συλλαμβάνοντας τους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments