Αθλητισμός

Μπρούνο Γκάμα Παναθηναϊκός: Στόχος των “πρασίνων” ο παίκτης του Άρη

Μπρούνο Γκάμα Παναθηναϊκός: Στόχος των “πρασίνων” ο παίκτης του Άρη
Μπρούνο Γκάμα Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το colpo-grosso με τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Άρη.

Μπρούνο Γκάμα Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» κάνουν την προεργασία τους ενόψει της νέας σεζόν και ήδη βάζουν μεταγραφικούς στόχους που θα τους ανεβάσουν ποιοτικά. Ένα από τα υποψήφια και δυνατά ονόματα, είναι ο Μπρούνο Γκάμα του Άρη. Ο Αργεντίνος πλάγιος μέσος έχει σημειωθεί εδώ και καιρό στην λίστα του Παναθηναϊκού.  Ο 32χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Άρη και δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του.  Σύμφωνα με τη “Sportday” η περίπτωση του Γκάμα αρχίζει να κερδίζει πόντους για τη θέση του ενός εκ των δύο εξτρέμ που θα αποκτηθούν. Tο κασέ του άλλωστε είναι εντός των… ορίων του Τριφυλλιού, αφού φτάνει τις 240.000 ευρώ. Ο Μπρούνο Αλεξάντρε Βιλέλα Γκάμα (Bruno Alexandre Vilela Gama, γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1987) είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος μέσος για τον Άρη.

Έχει 83 συμμετοχές και 28 γκολ σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Στις 10 Αυγούστου 2018, εντάχθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Δεκαεπτά μέρες αργότερα, στο ντεμπούτο του στη Σούπερλιγκ, σκόραρε σε μία εκτός έδρας νίκη με 0-3 επί της Λαμίας.  Σε διεθνές επίπεδο, ο Γκάμα αρχικά συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου U17 του 2003, καθώς η Πορτογαλία κέρδισε τον τίτλο στη χώρα της.  Βοήθησε επίσης την ομάδα να φτάσει στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 του ίδιου έτους, που διεξήχθη στη Φινλανδία, σημειώνοντας ένα γκολ εναντίον του Καμερούν.

Ήταν ο αρχηγός της Πορτογαλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 του 2004, όπου αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ με 3 γκολ σε 5 εμφανίσεις και είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της τρίτης θέσης με την εθνική ομάδα. Το 2006, εμφανίστηκε με την Εθνική U19 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, σημειώνοντας γκολ σε κάθε αγώνα της φάσης των ομίλων. Ήταν μέλος της Εθνικής U20 που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 του 2007, σκοράροντας δύο γκολ στην μοναδική νίκη της Πορτογαλίας στο τουρνουά, το πρώτο από άμεσο χτύπημα φάουλ και το δεύτερο με πέναλτι σε μία νίκη με 2-0 εναντίον της Νέας Ζηλανδίας. Το φθινόπωρο που ακολούθησε, κλήθηκε στην Εθνική U21 και το 2010, έπαιξε με την Ολυμπιακή ομάδα στο International Challenge Trophy 2009-11.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments