Video

Κορωνοϊός – Η αλήθεια

Κορωνοϊός – Η αλήθεια
Δείτε το βίντεο που έφτιαξε Έλληνας ομογενής στην Γερμανία και που καταγράφει με τον δικό του τρόπο τον εφιάλτη του κορωνοϊού, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα προς όλους.

Ο Θοδωρής Κατής είναι ένας 21χρονος σκηνοθέτης ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσσελντορφ. Ασχολείται με την σκηνοθεσία, τη δημιουργία βίντεο, αλλά και το σινεμά, ενώ σπούδασε στη Γερμανία όπου έμαθε και τη γλώσσα. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει χτυπήσει όλο τον πλανήτη ενώ εκατομμύρια είναι οι φωνές εκείνων που πλέον φωνάζουν ανοιχτά ότι αποτέλεσμα του κορωνοϊούείναι η καταστροφή του περιβάλλοντος και ο μη σεβασμός απέναντι στον πλανήτη.

Ο 21χρονος ομογενής θέλοντας να συμβάλει και εκείνος με τον δικό του τρόπο στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, αλλά και να περάσει και ένα μήνυμα έφτιαξε ένα σύντομο βίντεο 2 περίπου λεπτών με τίτλο “κορωνοϊός η αλήθεια” μέσα από το οποίο επισημαίνει ότι δεν πρέπει να τα θεωρούμε όλα δεδομένα και φυσικά να μην υποτιμήσουμε τόσο τον κορωνοϊό όσο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πλανήτης.

“Φοβάμαι για το μέλλον μας, αυτό των παιδιών μας, όλοι μας έχουμε όνειρα και πολλοί δεν θα τα ζήσουμε ποτέ.. Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις πρέπει να πάρουμε κάποια πράγματα σοβαρά και να αλλάξουμε, πριν να είναι αργά” όπως έγραψε και στην περιγραφή του βίντεο στο κανάλι του στο Youtube.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments