Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [31/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [31/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [31/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [31/03/20].

Κριός

Ήρθε η ώρα να γίνετε λίγο σκληροί με τον εαυτό σας. Έχετε αρκετή αποφασιστικότητα και πείσμα για να ξεπεράσετε παλιές, κακές συνήθειες που δυσκολεύουν την ερωτική σας ζωή. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Ταύρος

Προσελκύετε τον έρωτα μόνο με την ύπαρξή σας. Κάποιος ζητάει να μάθει το μυστικό σας, αλλά μην το αποκαλύψετε. Δεν θα καταλάβει. Η αλήθεια είναι ότι εκτιμάτε τους ανθρώπους για αυτό που είναι πραγματικά. Κάτι που δεν είναι εύκολο να το κάνουν όλοι.

Δίδυμοι

Εσείς και κάποιο ξεχωριστό άτομο, έχετε εντελώς διαφορετικές κοσμοθεωρίες. Θα καταφέρει να λειτουργήσει μια σχέση μεταξύ σας; Αν οι βασικές σας αξίες συμπίπτουν, όλα θα πάνε μια χαρά. Προσπαθήστε να μην είστε άκαμπτοι. Δεν έχετε πάντα δίκιο.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Οι μεγαλύτερες ευθύνες που έχετε αναγκαστεί να πάρετε σε άλλους τομείς της ζωής σας, επισκιάζουν την ερωτική σας ζωή. Αναρωτιέστε πόσα πράγματα μπορείτε να διαχειριστείτε ταυτόχρονα. Παράλληλα έχετε αρχίσει να ενδιαφέρεστε για άτομα που σας κάνουν καλό.

Λέων

Σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αν δεν αποσπάται η προσοχή σας από χιλιάδες άλλα πράγματα. Πείτε στο υποψήφιο ταίρι σας ότι θα ακούσετε προσεκτικά ό,τι έχει να πει. Στη συνέχεια φροντίστε να αφήσετε χρόνο για να του αφιερωθείτε αποκλειστικά.

Παρθένος

Όταν παραδίδετε τον έλεγχο, κάνετε χώρο στην τύχη να ξαναμπεί στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ανησυχείτε για πράγματα που απλά δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε αρκετά άκαμπτοι σχετικά με το πώς θέλετε να γίνονται τα πράγματα. Έχετε πεισμώσει και θεωρείτε ότι μόνο ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να εκπλαγούν. Συνήθως είστε τόσο χαλαροί και άνετοι. Αφήστε τους να αναρωτιούνται.

Σκορπιός

Η αγάπη νικάει τα πάντα αλλά μην τα παρατήσετε ακόμη. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις προσδοκίες σας, ανεξάρτητα από το πόσο λογικές είναι. Πιστέψτε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για εσάς. Δείξτε την περίφημη υπομονή σας.

Τοξότης

Το να είστε θετικός άνθρωπος δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρνείστε να δείτε την αλήθεια. Κάποιες φορές θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα προβληματικά σημεία. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κινηθείτε ανεμπόδιστα προς το στόχο σας. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, σας ενδιαφέρουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φλερτάρετε με όποιον σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Άλλωστε θα πρέπει να εξασκείτε τις ικανότητές σας στο φλερτ.

Υδροχόος

Σκεφτείτε λίγο το μέλλον σας σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε σχέδια για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Επεξεργαστείτε τη ζωή σας και τη συμπεριφορά σας τώρα. Αναρωτηθείτε αν θα θέλετε να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο.

Ιχθύες

Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια σε ό,τι αφορά την καινούργια σας σχέση. Θα προτιμούσατε βέβαια να παραμείνετε στον κόσμο της φαντασία σας. Μια καλή δόση δημιουργικότητας ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments