Lifestyle

Κωνσταντίνος Λεβαντής πέθανε: Άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 42 του χρόνια

Κωνσταντίνος Λεβαντής πέθανε: Άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 42 του χρόνια
Κωνσταντίνος Λεβαντής πέθανε: Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, και αφού υπέστη έμφραγμα, σκορπώντας θλίψη τόσο στους οικείους του όσο και στο χώρο του θεάτρου.

Κωνσταντίνος Λεβαντής πέθανε: Mολις στα 42 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή  σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, Κωνσταντίνος Λεβαντής. Ειδικότερα, τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και καλός φίλος του Κωνστανταντίνου,  Γιώργος Βούλγαρης, ο οποίος έγραψε στα social media για το ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Λεβαντή:

«Με τσακίσες Κωνσταντίνε….Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία….Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα….Καλό ταξίδι λεβέντη μου… Το θέατρο πενθεί…Αχ ρε Κωνσταντίνε».. έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βούλγαρης.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βούλγαρη:

Βιογραφικό Κωνσταντίνου Λεβαντή:

Ο Κωνσταντίνος ήταν παντρεμένος με την ενδυματολόγο Δώρα Βάβουλα και απέκτησαν ένα κοριτσάκι τη Χλόη 4 χρονών. Ο Κωνσταντίνος είχε αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή Σκηνή και είχε παίξει σε αρκετές ταινίες θεατρικές παραστάσεις και διαφημιστικά σποτ ενώ έκανε συχνά παραστάσεις stand up comedy.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments