Πολιτική

Δήλωση “βόμβα” ο Κύρτσος για την Ελληνική οικονομία λόγω κορωνοϊού

Δήλωση “βόμβα” ο Κύρτσος για την Ελληνική οικονομία λόγω κορωνοϊού
Γιώργος Κύρτσος κορωνοϊός: Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική του παρουσία αποκάλυψε πως τα χρήματα από τη κυβέρνηση για τη στήριξη της οικονομίας λόγω της επέλασης του ιού φθάνουν το πολύ μέχρι τον Ιούνιο.

Γιώργος Κύρτσος κορωνοϊός: Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά την τηλεοπτική του παρουσία στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open Tv δεν έκρυψε τον φόβο πως η ελληνική οικονομία θα περάσει ξανά πολύ δύσκολες ημέρες. Η επέλαση του κορωνοϊού επαναφέρει την κρίση, με τον Γιώργο Κύρτσο να προειδοποιεί τους πολίτες για δύσκολο επόμενο διάστημα το οποίο δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει νέες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς αλλά και πιθανές απολύσεις.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε πως τα χρήματα που διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση πιθανότατα να τελειώσουν με το τέλος του Μάη ή το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο. «φτάνουν μέχρι τον Μάιο, το πολύ μέχρι τον Ιούνιο», πως η οικονομική ύφεση που προμηνύεται για τη χώρα θα είναι τεράστια και πως χρειάζεται «εθνική συνεννόηση» από τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να ξεπεραστεί η επερχόμενη καταστροφή.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως δεν αποκλείεται καθόλου να γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, συμφωνώντας και με τη φράση «βαριές παρεμβάσεις» από την κυβέρνηση, που τέθηκε από την πλευρά του Άκη Παυλόπουλου. Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ όσο θεωρείται, συμπλήρωσε το «γαλάζιο» στέλεχος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με την αναφορά του Γιώργου Κύρτσου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments