Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Προτεραιότητά του ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Προτεραιότητά του ο Παναθηναϊκός
Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Μόνο τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Στον πάγο έχει μπει η περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, επειδή οι φήμες έκαναν λόγο ότι ο 18χρονος απομακρύνεται από το “τριφύλλι” από την πλευρά του παίκτη σημειώνουν ότι «ο Παναθηναϊκός είναι προτεραιότητα για τον Γιώργο με στόχο να καθιερωθεί και να παίξει».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη” αν δεν τα βρει με τους “πράσινους” τότε θα κάνει κινήσεις για να μετακομίσει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό γιατί ο νεαρός δεν επιθυμεί αν δεν συνεχίσει με το “τριφύλλι” να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΠΑOK και τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται, ο Γιώργος Βαγιαννίδης πριν προλάβει να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό δημιούργησε αρκετό ντόρο.

Όσοι τον είχαν δει εντός γηπέδου μιλούσαν για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει μια μεγάλη καριέρα με την πράσινη φανέλα. Το συμβόλαιο του 18χρονου αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ενόψει καλοκαιριού. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια στον σύλλογο. Ωστόσο, αυτό έχει αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση.

Από την μια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό από την άλλη “χτύπησε” ο κορωνοϊός, ο οποίος πάτησε “pause” σε πρωτάθλημα και συμβόλαια παικτών. Πάντως ο Παναθηναϊκός θέλει διακαώς να κρατήσει τον παίκτη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή με τις απολαβές του πάντως αλλά και η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει να είναι άγνωστες μέχρι στιγμής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments