Αθλητισμός

Ρόσα Παναθηναϊκός: Στη λίστα των πρασίνων ο εξτρέμ του Παναιτωλικού

Ρόσα Παναθηναϊκός: Στη λίστα των πρασίνων ο εξτρέμ του Παναιτωλικού
Ρόσα Παναθηναϊκός: Μία από τις επιλογές που φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τα εξτρέμ είναι ο Φάρλεϊ Ρόσα του Παναιτωλικού.

Ρόσα Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός αναζητά λύσεις για τα εξτρέμ και έχει αρχίσει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Η πρόθεση των «πράσινων» είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, όμως με τον κορωνοϊό τα δεδομένα ίσως αλλάξουν. Δεν έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε, αν τελικά θα γίνουν δύο μεταγραφές για τη συγκεκριμένη θέση, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Το βλέμμα είναι στραμμένο στο εξωτερικό, αλλά υπάρχει και ένας παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα που αρέσει στο «τριφύλλι». Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, αυτός είναι ο Φάρλεϊ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί στο πρώτο μισό να τα βρήκε σκούρα στον Ατρόμητο, ωστόσο η απόφαση να «σπάσει» το συμβόλαιό του ήταν ευεργετική γι αυτόν.

Ο Ρόσα επέστρεψε τον Ιανουάριο στον Παναιτωλικό και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα του Αγρινίου. Οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές, με αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των «πράσινων». Το κασέ του είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, ο Ρόκα τον γνωρίζει και ο Δώνης φέρεται να είναι θετικός σε πρώτη φάση. Το όνομά του βρίσκεται στην πράσινη λίστα και μετά την κορωνοϊό εποχή θα ξεκαθαρίσει αν ο Παναθηναϊκός θα εκφράσει ζωντανά το ενδιαφέρον του. Ο Βραζιλιάνος πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ενδιαφέρει εκτός από τον Παναθηναϊκό ομάδα από την Αυστραλία, αλλά και την Λάρισα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments