Αθλητισμός

«Το ποδόσφαιρο θα βγει τελευταίο από την καραντίνα – Οι αγώνες θα γίνονται χωρίς κοινό για μήνες»

«Το ποδόσφαιρο θα βγει τελευταίο από την καραντίνα – Οι αγώνες θα γίνονται χωρίς κοινό για μήνες»
Ακόμα και όταν η πανδημία κοπάσει η επιστροφή στη πραγματικότητα θα αργήσει να έρθει με τα παιχνίδια να γίνονται για αρκετούς μήνες χωρίς τη παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Η τεράστια «πληγή» εν ονόματι κορωνοϊός δεν λέει να κλείσει. Η πανδημία εξακολουθεί να θερίζει παγκοσμίως με το σύνολο του πλανήτη να αναστέλλει ουσιαστικά κάθε λειτουργία του. Η επέλαση του κορωνοϊού έχει χτυπήσει ανεπανόρθωτα και την Ευρώπη, με την Ιταλία και την Ισπανία για την ώρα να μετρούν τις μεγαλύτερες πληγές μετρώντας καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς.

Στην Ισπανία τα πάντα έχουν ανασταλεί. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, η ισπανική ομοσπονδία για την ώρα δεν γνωρίζει το πότε η Λα Λίγκα θα επανεκκινήσει. Ωστόσο όταν αυτό γίνει, τίποτα δεν θα θυμίζει το πριν καθώς αναμένεται να παρθούν και τότε μέτρα για τη προστασία τόσο του προϊόντος όσο και του φίλαθλου κοινού. Οι ως τώρα ανακοινώσεις στην Ισπανία κάνουν λόγο για άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με το πέρας της εβδομάδας του Πάσχα των καθολικών.

Αν και το σενάριο αυτό για την ώρα δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες – οι Ισπανοί μετρούν περισσότερους από 10000 νεκρούς – η ομοσπονδία θα επαναφέρει τη Λα Λίγκα θέτοντας την ωστόσο σε άλλου είδους καραντίνα.

Όπως αναφέρεται το σενάριο που επικρατεί είναι οι αγώνες να ξεκινήσουν και να πραγματοποιούνται για αρκετούς μήνες χωρίς την παρουσία κόσμου. Όλα αυτά με σκοπό της αποφυγής νέας έξαρσης, η οποία θα προξενούσε νέο χάος στη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments