Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση σήμερα: Τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση σήμερα: Τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση σήμερα: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση σήμερα: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, oι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται σε 53. Σύμφωνα με πληροφορίες μια 90χρονη είναι το 53ο θύμα που έχασε τη μάχη με τη ζωή λόγω του φονικού ιού που σαρώνει σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα η 90χρονη γυναίκα κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Χρυσή Καστοριάς, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Αρχικά είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο των Γρεβενών. Νωρίτερα σήμερα κατέληξε και μια 78χρονη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά της άτυχης 78χρονης την μετέφεραν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Φούστανη Πέλλας από όπου κατάγεται.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση, τα κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή έχουν φτάσει τα 5. Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Open o κ. Μπάτσης, τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και το πέμπτο είναι η 78χρονη που κατέληξε.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments